Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Ограничава се движението по бургаската улица „К. Величков“ във вторник

снимката е илюстративна
Снимка: БНР Бургас

Заради извършване на ремонтни дейности по ВиК мрежата се въвежда временна организация на движението от 09:00 до 18:00 часа на 23 юни /вторник/ като ул. "Константин Величков", в участъка от ул. "24-ти Черноморски пехотен полк" до ул. "Велико Търново", ще бъде затворена за движението на превозни средства.

Автобусната спирка "Константин Величков" ще бъде временно преместена при кръстовището с ул. "24-ти Черноморски пехотен полк".  Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Близо 100 деца дадоха старта на полицейска кампания „Безопасно лято“

Близо 100 деца от бургаската детска градина „Райна княгиня" дадоха старта на превантивната полицейска кампания „Безопасно лято“, част от ежегодната операция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!”. От Областната дирекция на МВР в Бургас посочват, че с игри и спортен празник, възпитаниците на детската градина демонстрираха познанията си по..

публикувано на 24.06.21 в 16:06

Промениха Наредбата за насърчаване на инвестициите с общинско значение в Сливен

Общински съвет Сливен промени Наредбата насърчаване на инвестициите с общинско значение в община Сливен и издаване на сертификати клас В. Според кметът Стефан Радев идеята е повече инвеститори в общината да могат да получат сертификат по тази наредба и така да бъдат насърчавани инвестициите в региона.  Общинския съвет одобри изменението на бюджета на..

публикувано на 24.06.21 в 15:34

Община Сливен ще обяви архитектурен конкурс за колодрума

Община Сливен ще обяви архитектурен конкурс за колодрума, за да може да пуснат отново в експлоатация, съобщи кметът Стефан Радев. Идеята е да бъдат надградени нови функции на това съоръжение. Такъв конкурс предстои за бившия военен стадион, който бе даден на общината от Министерство на отбраната. И двата обекта в момента в лошо техническо състояние...

публикувано на 24.06.21 в 15:29

Темите в предаването "Булевард Деморация" на 24 юни

Електронна система между болниците и здравната каса,  отчитаща  в реално време медицинските дейности в лечебните заведения,  трябва  да замени сегашния модел на болнични лимити. Становището е на председателя на Регионалната лекарска колегия д-р Цветомир Цветков. Повод за него са обсъждани промени за отпадане на лимитите в новия рамков договор..

публикувано на 24.06.21 в 15:06

Община Бургас със становище относно ремонта на бул. "Демокрация"

Община Бургас излезе със становище относно ремонта на бул. „Демокрация” и напрежението, който поражда той сред бургазлии.  Развитието на транспортната схема на Бургас се реализира при следването на водещи европейски практики с доказан ефект за градове с подобен размер и степен на развитие. В нормативните документи за планиране и проектиране на..

публикувано на 24.06.21 в 14:38
Кадър от настоящия медицински център

В Царево предстои обществено обсъждане за Медицинския център

Обществено обсъждане за поемането на общински дълг за изграждането на Медицински център ще има днес в Царево. То ще се проведе от 18 часа в Летния театър на града. За да реализира проекта, Община Царево има намерение да изтегли 8 милиона лева заем от "Фонд ФЛАГ" чрез Българска инвестиционна и координационна платформа за градско развитие. Общински..

публикувано на 24.06.21 в 14:18

Пълнят с минерална вода басейнът във кв. "Ветрен"

Басейнът в квартал „Ветрен“ през това лято ще е с минерална вода от местното находище.  Съоръжението вече работи и посреща любители на плуването. Оборудвано е с всички удобства за почивка през свободното време като чадъри, шезлонги, душове и кътове за отдих. Басейнът в спортния комплекс в квартал „Ветрен“ предлага и възможност за деца да тренират..

публикувано на 24.06.21 в 14:12