Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Топ козметик: "Подмладяващите процедури започват още след 30-та година"

Апарат с ултразвук, който повдига кожата на лицето е сред най-новите козметични процедури за лифтинг без хирургическа намеса. Той действа чрез затопляне на кожата, а дамите са изключително доволни, защото процедурата е много ефективна, каза за предаването „Ева в неделя“ един от водещите козметици в Бургас Красимира Владова.

Поддръжката на кожата трябва да започне дори още след 30-години, защото по учебник кожата започва да остарява на 25 години при жените, а при мъжете на 35. Но при радио честотата се получава едно загряване на кожата и това затопляне прави така, че самият колаген да се възпроизвежда. Когато започва да остарява кожата на жената, колагенът започва да се губи, следователно трябва по някакъв начин да стимулираме фибропластите, за да може колагенът да върши своята работа, като държи връзките между клетките“, поясни Владова.

Преди използването на всякакви козметични продукти дамите не бива да забравят, че кожата трябва да бъде почистена много добре, напомни още Красимира Владова. По думите й важна част от дамското лице е зоната около очите, на която също трябва да се обръща специално внимание
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Асоциация предлага: 14 април за Ден на Раковски

Настоящата 2021 година да бъде обявена за „Година на Раковски“, а 14 април, рожденият ден на именития българин, да бъде обявен за „Ден на Раковски“ по подобие на 2 юни „Денят на Ботев и падналите за свободата на България“. Това предлагат от Националната асоциация „Георги Стойков Раковски“ в писмо до Народното събрание, президента Румен Радев и..

публикувано на 15.01.21 в 15:47

Миро от „5-те сезона“ стана татко

Певецът Миро Станчев, който дълги години бе част от успешната формация „5-те сезона“, стана баща. Първородната му дъщеря Ема проплака в УМБАЛ-Бургас под грижите на д-р Лазарова. Ема е с перфектните мерки 3 400 кг и 51 см. Бебето и майката Павлина са добре, а щастливият татко приема поздравления в социалните мрежи. Сред първите,..

публикувано на 15.01.21 в 14:15
архив

Без големи тържества ще се проведе ромският празник Банго Василий в Сливен

Без големи тържества и традиционното наддаване за петела ще се проведе ромският празник Банго Василий в Сливен. Това съобщи Стела Костова, председател на Ромската академия за култура и образование. Заради забраната за масови събирания от академията са подготвили видеообръщения в интернет  от успели хора от ромската общност в града, които работят в..

публикувано на 14.01.21 в 16:16
 Етнографски музей - Бургас

Етнографският музей в Бургас без посетители, започва ремонт

Поради предстоящия ремонт на сградата, Етнографският музей в Бургас спира да приема посетители от 18 януари 2021 г. Това съобщиха от институцията.  Предстои обособяването на нова експозиция за летния сезон на нова локация, докато тече пълният ремонт на сградата на музея, допълващото застрояване и облагородяването на двора. За мястото и..

публикувано на 14.01.21 в 10:34
Тракийско ямно светилище, открито в бургаския кв.

Находките от н. Чироза, Крайморие и Изгрев могат да се видят в Археологическия музей на Бургас

При разкопките в кв. Изгрев, гр. Бургас, в непосредствена близост до църквата „Св. Атанас“, през май-юли 2020 г. е открито голямо тракийско ямно светилище. Проучени са 60 култови ями, които се датират от VI в. пр. Хр. до IVв. пр. Хр. В ямите са поставени като дарове керамични съдове – фрагментирани и цели, както и останки от различни животни...

публикувано на 12.01.21 в 11:13

Изработването на бижута носи на Ивелина Димитрова радост и свобода

Доброто е около нас и може да предизвика добро! Доказа го фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, в която майките с нелека съдба показват снимки на ръчно направени от тях сувенири - подаръци, ръкоделия, плетива, а всеки, който желае може да си закупи от творенията им. В тяхна подкрепа създадохме рубриката ни „Радиомагазинче..

обновено на 10.01.21 в 16:11

"Мечо Пух" е първото представление на кукления театър в Бургас за тази година

В залата на кукления театър в Бургас започва първото представление за 2021-ва година - "Мечо Пух". Началото е от 11 часа. Мечо Пух и неговите верни приятели са едни от най-обичаните герои на малки, големи и още по-големи момичета и момчета от всички точки на земното кълбо. Историята е преразказана от режисьора Леонард Капон и най-познатата на..

обновено на 09.01.21 в 10:49