Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

17-годишна открадна таблет от таксиджия

Таксиметров шофьор остана без работния си таблет, след поредните си клиенти – младеж и момиче от Бургас.  Те го наели в жк „Меден рудник“ до пункт за изкупуване на цветни метали в същия комплекс. 

След като ги закарал до там и двамата си тръгнали, шофьорът забелязал, че му липсва служебния таблет.

В резултат на бързите полицейски действия са установени извършителите – това са 31-годишен криминално проявен младеж и 17-годишна девойка. Констатирано е, че пряк извършител на кражбата е момичето, което по-късно продало таблета. Откраднатата вещ е намерена и иззета.

А бургазлийката  е задържана за срок до 24 часа със заповед за полицейско задържане.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Калин Стоянов

Случаят с битото момче на „Кайт бар“ ще се наблюдава лично от вътрешния министър

Случаят с битото момче на „Кайт бар“ ще се наблюдава лично от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Това той съобщи в пленарна зала по време на изслушване по инцидента, инициирано от група народни представители. Министърът припомни хронологията и посочи, че тази сутрин е говорил с пострадалото момче Валентин Радев. В разговора лично го е..

публикувано на 11.07.24 в 12:20

Четирима са в болница след челен сблъсък на пътя Вресово - Люляково

Четирима са в болница след като на пътя между руенските села Вресово и Люляково, лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 35-годишен мъж от с. Скалак причинява пътен инцидент. От полицията уточняват, че той се е движил с несъобразена скорост, когато навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно движещата се пред него кола със софийска..

публикувано на 11.07.24 в 08:54

Депутатите изслушват вътрешния министър за побоя над момче на к-г "Градина"

Депутатите започват ще изслушат днес служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов за пребитото момче от мъж в бар на плажа на къмпинг "Градина" край Созопол в нощта срещу 1 юли. Оказа се, че нападателят е полицай. Полицай от Бургас арестуван за побой в къмпинг "Градина" Предвидено е и изслушване на служебния министър на здравеопазването..

публикувано на 11.07.24 в 08:31

Полицай от Бургас арестуван за побой в къмпинг "Градина"

Служител на Четвърто районно управление в Бургас е задържан за побой. Случаят е на къмпинг "Градина" на 1 юли. Това каза главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. "След като установяваме служителя, сме влезли в контакт с наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Бургас и е създадена организация за провеждане на процесуално-следствени действия,..

публикувано на 10.07.24 в 17:35

Софийска градска прокуратура поема разследването на арестувания прокурор в Несебър

Образувано е досъдебно производство за прокурора от Районната прокуратура в Бургас обвинен в шофиране под влияние на алкохол и наркотични вещества и възпрепятстване на полицай. Прокурор е задържан в Равда за неадекватни действия на бензиностанция Той е отказал да бъде тестван с техническо устройство за установяване употребата на алкохол и..

публикувано на 10.07.24 в 14:51
Калин Стоянов

Министър Стоянов за починалия в ямболския арест: Към момента се твърди, че е самоубийство

Към момента се твърди, че при случая със смъртта на 32-годишния мъж в ареста в Ямбол става въпрос за самоубийство. Това обясни вътрешният министър Калин Стоянов. Той уточни че разследването по случая продължава: "Образувано е следствено дело по случая, отделно от което има и дисциплинарно производство по отношение на един от служителите, както и..

публикувано на 10.07.24 в 14:41

Прокурор е задържан в Равда за неадекватни действия на бензиностанция

Прокурор от Районната прокуратура в Несебър е задържан във видимо неадекватно състояние на бензиностанция в района на Равда. Сигналът за инцидента е подаден рано тази сутрин. Прокурор Методи Велков се е държал арогантно с пристигналите на място полицейски служители. Той е отказал проби за алкохол и наркотици.  Задържан е..

публикувано на 10.07.24 в 12:43