Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Аламинут гостува на бургаска сцена

2
Забавни моменти от шоуто „Аламинут“ на театрална сцена. Снимка: архив на Робин Кафалиев
Снимка: архив на Робин Кафалиев

Популярното скеч-шоу ще се играе за първи път от 19:00 ч. в зала НХК в Бургас. Освен познатите от телевизионния екран имена като Робин Кафалиев, Таня Кожухарова и Атанас Бончев-Наката, в шоуто ще се включат и младите им колеги от Театрално-музикален център: Иван Иванов, Росица Кехайова и Яцек Янков, а също така и Танцовата Формация, както и Бенд-оркестъра на Арт-академия "Балкани". Всички заедно ще се превъплатят в хаотично-динамичния мравуняк наречен "Телевизията". Публиката ще стане свидетел на редица недоразумения, гафове и недомислици. С една дума много, много смях.Под светлините на прожекторите, придружени с коктейл от музика и танци ще станете свидетели на неадекватните абсурди на собственото ни ежедневие поднесени с чист, български хумор. И както самите автори на шоуто казват: "Стане ли дума за хумор- не се шегуваме"!Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Пет дни куклен и площаден театър от днес в Созопол

Международният фестивал за куклен и площаден театър "Арлекино и Марионета“ се открива днес в Созопол. Фестивалът представя българските и европейски достижения в областта на професионалното куклено изкуство и площадния театър. Предстоят още ателие за изработката на маски, изложба с илюстрации на детски приказки, илюзии, куклени спектакли и..

публикувано на 05.08.21 в 13:58

“So Close and So Far Away” събира международни артисти в Бургас

Внучката на последният австрийски император Карл I Габриела фон Хабсбург е част от проекта “So Close and So Far Away”, който ще бъде представен утре в Бургас в Центъра за съвременно изкуство и библиотека. Откриването е с вернисаж от 19 до 21 часа. Габриела фон Хабсбург е скулптор и професор по изкуство, а от 2010 г. до 2013 г. работи като посланик..

публикувано на 05.08.21 в 13:43

Готова е окончателната програма за SPICE Music Festival 2021

Готова е окончателната програма по часове за SPICE Music Festival 2021, който започва от утре  на Пристанище Бургас. Вратите отварят в 17:00 часа, а 30мин след това старт ще даде DJ Dian Solo, след него на сцената се качват Danzel и Real Mccoy, съответно от 18 и 19 часа. Любими хитове на Дони и Момчил феновете ще могат да чуят в 19.45 часа...

публикувано на 05.08.21 в 11:58

Фестивал на кукленото изкуство и площадния театър в Созопол

Фестивал на кукленото изкуство и площадния театър се провежда до 10 август в  Созопол.  Програмата включва общо 24 събития, 15 от които представления подходящи както за най-малките, така и за по-големите. Акцент в афиша е постановката "Отело", която ще е утре със специални гости от Италия и Франция с ръководител Маестро Карло Бозо - един от..

публикувано на 05.08.21 в 10:03

Започна шестият Национален литературен конкурс „МОРЕТО!”

Сдружение „ЛУМЕН” стартира шестото поредно издание на Националния литературен конкурс „МОРЕТО!”.  Инициаторът на събитието Катя Съева пояснява: "Конкурсът е за кратки и непубликувани произведения на морска тема. В него могат да участват автори от цялата страна и от всички възрасти. Участниците могат да изпращат текстовете си (проза – 1..

публикувано на 04.08.21 в 14:47

Изложбата "Теми и вариации" ще бъде представена в Бургас

Експозицията "Теми и вариации" на художника проф. Ивайло Мирчев ще бъде представена в Бургас. Живописните платна ще могат да се видят от 5 август до 10 септември, галерия " Пролет", съобщават от Общината. Авторът е завършил е Националната художествена академия, специалност "Живопис" в класа на акад. Светлин Русев. Носител е на..

публикувано на 04.08.21 в 14:13

Групата „Точка БГ“ с концерт в Бургас

Концерт на групата „Точка БГ“ ще се проведе в Бургас в края на август. Той ще се състои  25 август (сряда) от 19:30 ч., на открито във Вътрешен двор „НХК“, съобщават от Общината. Пламен Сивов, Красимир Първанов, Тодор Янкулов и Зорница Попова са заедно под името Точка БГ от 10 години, а резултатът от съвместното им творческо съжителство са..

публикувано на 04.08.21 в 14:07