Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Радиомагазинче "Надежда" представя:

Дизайнерските албуми на Луиза Златанова се радват на интерес от ценителите

С радост предлагаме това, което може да сътворим, казва Луиза

Доброто е около нас и може да предизвика добро! Доказа го фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“,  която показва  ръчно направени сувенири - подаръци, ръкоделия, плетива, а всеки, който желае може да си закупи от творенията. В рубриката ни „Радиомагазинче Надежда“ всяка седмица ви срещаме с една от тези майки, за да  представим това, което създава.

Луиза Златанова  е  Бургас, тя има две прекрасни деца. Изработва  дизайнерски албуми, получили  високата оценка  на ценителите. Направи и един рецептурник, изцяло нейна концепция.  Редом с нейните  произведения, картините на  баткото Златко също носят  емоционална интелигентност, която привлича  магнетично.

Луиза отбелязва:

С радост предлагаме  това, което можем да сътворим.  За нас, като майки, това ни дава едно голямо удовлетворение.Допълнителен живот ни  вдъхва  в сивото еднообразие.  Има голям интерес, и от чужбина също. Затрудненията  донякъде са свързани с плащанията, но интересът е непрестанен. Аз лично изработвам албуми, много красиви,  реакцията за тях е такава- като за красиви и стойностни. Правя покани, кутийки, най-различни картички, комплекти за кръщенета.  

С търсенето и предлагането в групата  „Купи подарък от майка на дете с увреждане“ качеството на изработваните  произведения  в  нея се подобрява. Отношението към  родителите  се променя- по друг начин  се гледа на тях , като на творци. Един шанс малко да се „отвори  прозорчето“. 

Повече може на видите на фейсбук страницата на Луиза Златанова

https://www.facebook.com/artluiatelie


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" - на 21 юни

България е последна в ЕС. Предполагам се досещате, че ще става въпрос за пари, щом сме последни. Но пък не по един, а по два показателя. В случая – по потребление и по Брутен вътрешен продукт на глава от населението. Което е логически свързано – най-малко произвеждаме, значи най-малко ще ядем. Според „Евростат“, цитирани от БНР, т.нар. "фактическо..

публикувано на 21.06.21 в 14:58
Снимката е с илюстративна цел

Катастрофа затруднява движението по пътя Бургас-Варна

Временно движението по път I-9 Бургас - Варна в района на с. Баня се осъществява в една лента поради катастрофа, информират от Агенция Пътна инфраструктура. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът в района се регулира от "Пътна полиция".

публикувано на 21.06.21 в 14:45

Международен морски форум събира известни експерти в Бургас

Международният морски форум „Синьото бъдеще - наша отговорност” събира доказани експерти в Бургас. Форумът ще се проведе в Деня на моряка - 25 юни в Международния конгресен център - Зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас. Времето за провеждане е от 9:00 часа до 15 00 часа. Организатори на форума са „Пристанище Бургас” ЕАД,..

публикувано на 21.06.21 в 14:27

Бургазлии ще протестират заради ремонта на „Демокрация“

Протест срещу негативните аспекти от ремонта на бул. „Демокрация“ ( подробности вижте в нашата тема ) организират бургазлии. Невъзможност да паркират и да ползват гаражите си са част от проблемите, с които се сблъскват. В участъка пред района на „Демокрация“ 67 беше разчертана буслента, която е с непрекъсната линия, посочи единият от..

публикувано на 21.06.21 в 14:23

Поредна вандалска проява в детски кът в Бургас

Една от новопостроените детски площадки в комплекс „Меден рудник“ стана обект на вандализъм. Съоръжението се намира в района на блок номер 95, а инцидентът се случва на 19 юни в следобедните часове, посочват от община Бургас. Камерите за видеонаблюдение са заснели група младежи, които са се разположили в беседката на детската площадка. В..

публикувано на 21.06.21 в 13:03

Община Сливен с призив да не се вадят решетките на шахти

Община Сливен оправя призив към подрастващите да преустановят с разрушаващите общинска собственост действия, които могат да доведат до сериозни последствия. Подрастващи любители на екстремното колоездене масово премахват решетки от дъждоприемните шахти по главната улица в Сливен, за да практикуват уменията си. Решетките се чупят и не могат..

публикувано на 21.06.21 в 12:32

Как да дишаме по-чист въздух?

Как да дишаме по-чист въздух? Темата е близка и еднакво важна за всички европейци, независимо в кой край на континента живеят-Бургас, София, Мадрид или Брюксел.  Проблематиката на повечето големи градове също е сходна. Тя бе поставена в рамките на тематичен уебинар от Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България..

обновено на 21.06.21 в 12:16