Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ина Мархолева, "Кралица на Бургас": Сбъдвам мечтите си! Продължавам и с музиката, и с модата



Ина Мархолева е тазгодишния носител на титлата "Кралица на Бургас" 2021г. 20-годишната красавица спечели и симпатиите на зрителите и бе определена и за Лице на публиката. Бургазлийката е студент в София. Учи реклама в Нов български университет. Дълги години е част от Вокален ансамбъл "Фортисимо". Ина ще представлява морския град на конкурса Мис България.

„Занимавам се все с неща, които са ми много на сърце и искам искрено от душата си да правя всичко това. Чувствам се щастлива и с музиката, и с модата, за това не ми е трудно да ги съчетавам, заедно и със следването в университета! Получава ми се! С музика се занимавам от много години, а с мода от 5 г., така че съм си създала някакъв ритъм и успявам да балансирам! Успявам да сбъдвам мечтите си стъпка по стъпка!“

Ина разказа, че с останалите момичета за конкурса са се подготвяли седмица преди провеждането му. За самото събитие тя сподели, че е била най – притеснена в началото, но след като е стъпила на сцената се е успокоила и всичко е минало много леко и приятно. Имало е вероятност да не участва в конкурса, защото група "Фортисимо" са имали заявено участие за същия ден, но ангажиментът отпаднал и за това тя се явила на кастинга.

„Преживях незабравима емоция! Сега ми предстоят усилени репертиции с „Фортисимо“ и да се справя с изпитите по време на сесията. Искам да започна със създаването и обработката на музика, ще има участия и концерти с вокалната крупа. Надявам се, че ще се представя достойно и на конкурса „Мис България“.

Ина Мархолева съветва младите момичета, които мечтаят да участват в конкурс за красота да опитат, да последват  желанието си, защото човек се учи през целия си живот!

интервюто може да чуете в звуковия файл:


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Диана Фъртунова обича да експериментира в рисуването и кулинарията

Диана Фъртунова   е родена в София, но от години живее в Бургас. Завършила е предучилищна педагогика и  логопедия. . Работила е във редица вестници и като журналист в телевизия СКАТ.  Пише стихове още от ученическите си години. Член на Бургаския филиал на Съюза на свободните писатели в България и на Съюза на българските журналисти.  Издала е..

публикувано на 21.07.24 в 14:00

Крафт бира с вкус на пица и ванилия предлага петия фестивал в Минералните бани

18 пивоварни са част от петото издание на фестивала на крафт бирата, който ще се проведе събота и неделя традиционно в парк Минералните бани. Домакин е пивоварната в парка. Тази година има и международно участие с производители от Холандия, Германия, Кипър и Румъния. Общо над 70-80 вида бира могат да опитат посетителите, каза Ганчо Кожухаров,..

обновено на 20.07.24 в 16:53

Фестивалът на виното продължава и през уикенда

На десето място   по производство на вино в Европа застава България. В световен мащаб сме на 25-о място .  Това каза в Бургас Софи Палас от Международната организация по лозата и виното (OIV). Тя бе сред официалните гости за откриването на 12-ото издание на фестивала за вино и спиртни напитки. Събитието събира над 40 български и чуждестранни..

публикувано на 20.07.24 в 15:28

Канят на фестивал на занаятите "По Малкотърновски - от извора на Странджа" следващия уикенд

В Малко Търново следващия уикенд ще се проведе фестивал на занаятите "По Малкотърновски - от извора на Странджа". Той се организира за 14 – та поредна година. Целта му е да бъде показано нематериалното наследство на Странджанския край в автентичен вид, съобщи Милена Дренчева, секретар на НЧ "Георги Попаянов 1914",организатор на..

публикувано на 20.07.24 в 13:00

Бургазлийка е двойна шампионка на световно първенство по танци

16-годишната Ванеса Калчева стана двойна шампионка от състезанието Dance World Cup Finals в Прага. Престижният формат събира близо 10 000 танцьори от цял свят, което е само с 500 по-малко от състезателите на Олимпиадата. Бургаското момиче е първата световна шампионка за България в категория „Шоу“. В категорията за дуети Ванеса и партньорката ѝ Габриела..

публикувано на 19.07.24 в 14:40

Над 40 винарни от цял свят пристигат в Бургас

12-ото издание на Wine and Spirits Fest Burgas  обединява над 40 винарни и дестилерии от цял свят, а посетителите могат да дегустират сред изобилие от над 350 вина и спиртни напитки. Тази година събитието е с нова локация, а именно Международен конгресен център Бургас , зала Черноморие, на Морската гара в града.  Фестивалът се провежда в..

обновено на 19.07.24 в 11:24

Етнокухнята на музея ще представи на 19 юли специалитет от шопския край

Този път в Етнокухнята на музея ще приготвят специалитет, характерен за шопската софра.  Така продължава традицията да се представят в музея традиционни, но лесни ястия. Как се прави шопски хайвер ще покаже в Етнокухнята на бургаския музей журналистката Диана Фъртунова , която е и ненадминат майстор кулинар по отношение на традиционните български..

публикувано на 17.07.24 в 11:10