Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Влогърът Слави Панайотов: Привличането на внимание е лесната част, поддържането е трудната

Влогърът Слави Панайотов
Снимка: Феусбек старница на The Clashers

Пътеводител на най-интересните места в България подготвя писателят и влогър Слави Панайотов. Той споделя, че покрай книгата си „Топ мистериите на България“ е обиколил много такива и иска да сподели впечатленията си с читателите.

"Пътеводител със снимки, история, легенди, всичко. Подобно на мистериите на България, но малко по-насочена спрямо пътуванията, за да стимулирам семействата с деца и детето примерно да каже - мамо, татко, заведете ме на това място от книгата, много интересно ми се струва и да опознаят България, защото това е начинът да я обикнем".

Слави Панайотов става известен със своя YouTube канал, който се следва от над 1 милион души. Автор е на трилогията „Топ мистериите“, а в последната си книга задълбочава проучванията си в нови „50 невероятни загадки“. Споделя, че именно любопитството му дава първоначалния тласък да споделя в интернет интересни факти, за които е прочел или научил.

Роден е в Пловдив и завършва университет в Нидерландия със специалност „Хотелиерство и туризъм“. В момента той е сред най-влиятелните инфлуенсъри у нас.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Община Бургас отличи 22 творци и екипи на културни институции (ВИДЕО)

Община Бургас отличи 22 творци и екипи на културни институции по повод 24 май. Събитието в навечерието на празника по традиция е на "Флората". Водещ бе певецът Стефан Илчев, който изпълни и емблематични песни от репертоара си, с които поздрави хората на културата и изкуството.  "Когато на едно място са събрани толкова бургаски творци няма по какъв..

обновено на 22.05.24 в 21:19

Откриха представителна изложба на възпитаници на ямболското училище "Св. Климент Охридски"

В навечерието на Деня на българската просвета и култура възпитаници на иновативно средно училище „Св. Климент Охридски“ подредиха свои творби в Дома на науката и техниката „Джон Атанасов“ в Ямбол. Идеята е изложбата да стане традиционна. В експозицията са показани творби правени през последните две години на ученици от 1 до 12 клас в многообразие..

публикувано на 22.05.24 в 20:24

Писателката Десислава Дюлгерян гостува в Библиотеката с новия си роман

Писателката Деси Дюлгерян ще представи днес, в 18.30 часа, в Библиотеката новият си роман „Равновесие“. Младата дама е автор на романите "Отвъд", "Преобразена" и "Ще пирувам с кръвта ти". В романа читателите ще открият пророчески тайни, болезнени интриги между кралства, неочаквани съюзи между врагове, безскрупулни Богове, гладиаторски битки на..

публикувано на 22.05.24 в 15:16

Близо 170 ще са участниците в ХХXII-ри "Фолклорен венец Божура"

Близо 170 ще сте участниците в ХХХII-рия в националния странджанско-тракийски събор "Фолклорен венец Божура", който ще се проведе на 25 и 26 май в едноименната местност. Организатори са Община Средец, Съюзът на Тракийските дружества в България и народно читалище "Пробуда-1897". Начело на инициативния комитет е кметът на..

обновено на 22.05.24 в 15:13

Конкурс на името на Борислав Чакринов ще търси талантлив млад режисьор

Студенти, завършващи режисура за драматичен театър, могат да участват в конкурс на името на дългогодишния режисьор и директор на ДТ „Адриана Будевска“ Борислав Чакринов - учител и ментор на голяма част от вече утвърдените имена от режисьорската гилдия в България.   Идеята е на Богдан Петканин,  временно изпълняващ длъжността директор на..

публикувано на 22.05.24 в 14:33

Пътуваща изложба представя отпечатъци от стъпки на изчезващи животни

Кампанията „Следи от изчезване“, която цели да отрази гласовете на изчезващите животни в българските планини, продължава пътя си в град Бургас и може да бъде посетена в културен център „Морско казино“ до 29-ти май от 10:00 до 18:00 ч., а входът е напълно безплатен.  До момента изложбата е посетена от над 1100 души в градовете София и..

обновено на 22.05.24 в 11:08

"ARTелие" канят на спектакъла "Един от нас", събират средства за деца с увреждания

Децата от "ARTелие" и техните ментори ще поставят спектакъла "Един от нас" на 23 май. Сценарият е дело на Камелия Славейкова, с подкрепата на Симеон Германлиев, а всеки от актьорите, които ще се качат на сцената, е дал нещо от себе си, за да изгради характера на своя герой. Тази година трупата ще играе благотворително. Всички събрани средства ще са..

обновено на 22.05.24 в 10:17