Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Концертът на бразилския пианист Пабло Роси се отлага

| обновено на 05.07.22 в 11:40

Концертът на световноизвестния бразилски пианист Пабло Роси в Бургас се отлага. Изпълнителят е получил здравословни проблеми, които не му позволяват изява на сцена.

Тези, които вече са закупили билети, ще получат обратно заплатената за тях сума от касите, от които са се сдобили с пропуските за събитието.

Концертът се отлага за неопределено време и към този момент няма насрочена дата за неговото провеждане, съобщават организаторите. 

Той трябваше да открие 17-ото издание на Лятна академия на изкуствата.

По публикацията работи: Мария Попчева
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Web Бурлеска" гостува в Бургас на 23-ти август

Спектакълът "Web Бурлеска" на Вариететен театър, награден с Икар 2022 за иновативност и обявен от публиката за най-изненадващото сценично шоу, което са виждали наскоро, ще гостува в Бургас на 23-ти август от 20.00 часа в НХК.  Театър, танц, акробатика и визуални ефекти са съчетани в енергичен разказ за три момичета, които работят на уеб камерите в..

публикувано на 12.08.22 в 13:24

Група "Спринт" ще има концерт в Бургас

В понеделник легендарната рок група „СПРИНТ“ ще има концерт  в Бургас. Той ще бъде на Открита сцена "Охлюва".  Пейо Пеев, Асен Драгнев, Милко Андреев и Емил Копев, поп изпълнителката Галя Георгиева, Атанас Лазаров, Захари Чернев, група „Хоризонт“ и техни приятели,ще се представят под мотото “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022. Името на турнето е..

публикувано на 12.08.22 в 12:34

Осем от най-обичаните ни певици с концерт "Обич и песен" в Бургас

Турнето „Обич и песен“ гостува тази седмица в Бургас. Осем известни български изпълнителки ще предложат на публиката незабравими мигове и златни хитове, с много звук, светлина и емоции. Обичаните български певици на няколко поколения, които ще пеят на сцената на Летния театър ще са Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Тони..

обновено на 12.08.22 в 10:40
Даниел Ненчев

Даниел Ненчев представя книгата си "Идеи без граници" в Бургас

Журналистът Даниел Ненчев ще представи книгата си „Идеи без граници“ в Бургас. В нея той е събрал най – добрите си интервюта с хора на изкуството, родени в България. Сред тях са Александрина Пендачанска, Райна Кабаиванска, Георги Господинов, Теодор Ушев, Камен Донев, Самуел Финци, Васко Василев и др. Това са личности, които създават..

публикувано на 12.08.22 в 09:30

Представят "Брюксел, разголен" в Бургас

„Брюксел, разголен“ се казва новият роман на бургазлийката Ирина Папанчева. Тя живее в белгийската столица и решава да опише 12 различни истории на хора, които пребивават в града. Свързва ги главната героиня. Не можех да не напиша тази книга, каза Ирина Папанчева. "Аз носих много дълго в себе си тази книга. Не само, защото живея в Брюксел, но..

публикувано на 12.08.22 в 09:24

13 000 ще гледат концерта на Arctic Monkeys в Бургас

13 000 са окупират Морска гара тази вечер. Това са всички, които са закупили билети за Arctic Monkeys. Групата  идва за своя първи концерт в България. Шефилдската четворка акостира на пристанище Бургас. Музикалното събитие беше продадено още в първия ден, в който бяха пуснати билетите. Към момента няма и никакви подробности относно пребиваването..

обновено на 12.08.22 в 08:48

Клуб "Млад преводач" ще бъде учреден в Бургас

Клуб "Млад преводач" към Бургаска писателска общност ще бъде учреден край морето. Събитието е  утре от 16.00 часа. Мястото е Домът на писателя. Инициативата за учредяването на клуба е на председателя и зам.-председателя на БПО – Роза Боянова и Наталия Недялкова. Активно я подкрепя Съюзът на преводачите в България. За събитието се очакват негови..

публикувано на 11.08.22 в 16:54