Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Караоке шоу за пръв път на SPICE Music Festival 2022

Броени часове остават до SPICE Music Festival 2022 в Бургас, а повечето изпълнители вече са тук, каза основният организатор Николай Тодоров. Над двайсет са изпълнителите, които ще видим на две сцени.  Те ще бъдат разположени така, че максимално да бъде използвано мястото на фестивала - Морска гара. Чуждестранните гости, които бяха обявени по-рано, пристигат в Бургас. Заради проблемите на летищата, заради стачки, повечето участници ще останат за по-дълго време в Бургас, а няма да си тръгват веднага, обясни Тодоров.  Това означава, че ще разгледат и града и близки дестинации. Шаги и Джипси кингс вече са в Бургас, очаква се и Араш, който ще се качи на сцената в неделя. Това са най-именитите изпълнители, които ще участват във фестивала тази година. 

Сред българските участници с най-голям интерес се очаква Панайот Панайотов, който ще изпее " Мижав интерес", в музикалното събитие се включват още Дийп зоун, Трик,  Искрен Пецов и Трамвай № 5.

За пръв път тази година в двете вечери ще има Караоке шоу, обясни Николай Тодоров.

В момента и в деня на фестивала билети ще се продават и онлайн и пред вратите на феста, разплащането става само чрез карти, посетителите няма да могат да закупят нито храна, нито напитки кеш.

Капацитетът на фестивала е 15 хиляди души.

ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛ:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Предстои поетично-музикалният спектакъл "Жив", посветен на Христо Фотев

Поетично-музикалният спектакъл „Жив”, посветен на творчеството на големия поет Христо Фотев, ще се състои на 12 септември от 19:00 часа в Културен дом НХК. Зрителите ще имат възможността да се насладят на красива поезия, чувствена музика, емоционални танци и на един почти забравен Бургас. Режисьор и автор на проекта е Теодор Каракачанов, родом от..

публикувано на 16.08.24 в 16:18

"Лебедово езеро" - на 19 август в Летния театър на Бургас

Балетното представление „Лебедово езеро“, по безсмъртната музика на П. И. Чайковски, ще бъде представено на 19 август, понеделник, от 20:30 часа на сцената на Летния театър в Бургас. В главните роли на Одета/ Одилия и Принц Зигфрид са примабалерината на Софийската опера и балет Боряна Петрова и Емил Йорданов, премиер-балетист на националния..

публикувано на 16.08.24 в 15:22

Бриз от цветове в бургаската галерия "Богориди" представя Танер Мерт

За първи път в Бургас свои картини представя в бургаската галерия „Богориди“ художникът Танер Мерт. Авторът е използвал оригинална техника, със специфичен и силно изразен релеф, подобна на поантилизъм, вдъхновена от Анди Уорхол. Танер Мерт е роден в Балчик,  живял е в Истанбул, а сега твори в Самоков. Художникът има участие в повече от 25..

публикувано на 16.08.24 в 13:35

Концерт на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" на остров Света Анастасия тази вечер

Концертът на „Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев е тази вечер от 21:00- часа, а мястото е остров „Света Анастасия“. То е и част от богатата програма за празника на туристическия обект, съобщи Общината.  Островът празнува с хоро, плувен маратон и концерти В разгара на лятото ви очаква страхотен концерт, с една от най-обичаните български..

публикувано на 16.08.24 в 12:26

"Аида" на сцената в Бегликташ

Една от най-впечатляващите постановки на Държавна опера – Бургас – „Аида“ от Джузепе Верди, в режисьорската версия на доц. д-р Александър Текелиев, ще представи популярната опера на 17 август - утре, от 20:30 часа на мистичната сцена на тракийския мегалитен комплекс Бегликташ. Спектакълът ще бъде под майсторската палка на проф. д-р Григор Паликаров...

публикувано на 16.08.24 в 11:52

Емблематични изпълнители във фестивала „Джаз в Бургас“ на Флората

Втората част на фестивала „Джаз в Бургас“ ще се проведе днес и утре, 16 и 17 август в експоцентър "Флора". Музикалното събитие си създаде редовна публика от ценители през годините. Меломаните и този път ще се насладят на стилен джаз, изпълнен от виртуози от страната и чужбина, съобщи управителят на Центъра Мирослава Аргирова:..

публикувано на 16.08.24 в 10:00

В Дома на писателя канят на приятелска среща с българи, работещи и живеещи във Виена

Приятелска среща в Дома на писателя ще се проведе днес следобед. Гостуват българи, които живеят във Виена. Те са част от културно – просветната организация „Св. св. Кирил и Методий“ в австрийската столица. Домакин на събитието ще са бургаските писатели, а организатор на срещата е Невена Проданова - писател, общественик и секретар на..

публикувано на 16.08.24 в 09:40