Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Затварят уличката срещу спирката в Черноморец

Снимка: Google

Улицата между автоспирката в град Черноморец и парка ще бъде затворена за движение на автомобили. Това информират от Община Созопол.

От 6 октомври автобусите ще спират на ул. Дружба №7.

Това се налага поради започналите ремонтни дейности по спирката. 

По публикацията работи: Ивайло Пеев
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Празник на о-солената риба подготвят в Созопол

Второто издание на Празника на о-солената риба ще се проведе на днес и утре ( 3 и 4 декември) на площад „Кулата“ в Стария град.  Събитието се организира от Община Созопол и „Ротари клуб“ – Созопол.  Празник на осолената риба събра стотици в Созопол (галерия) Основен акцент ще бъде конкурсът за най-добре приготвена осолена риба, с участието..

обновено на 03.12.22 в 08:22
Елхата през 2021

Коледното дръвче на Созопол ще грейне на площад „Хан Крум“

Коледното дръвче на Созопол ще грейне на площад „Хан Крум“. Кметът Тихомир Янакиев ще запали светлините на празничното дръвче, след което небето над морския град ще бъде озарено от пъстроцветни фойерверки. На открита сцена пред елхата ще има и празнична програма за жителите и гостите на града. За настроението на всички ще се погрижат талантите от..

публикувано на 03.12.22 в 07:52

Коледната елха в Поморие ще заблести днес

Коледната елха в Поморие ще заблести днес. Това ще стане на тържествена церемония в морския град.  На външната сцена на НЧ „Просвета 1888” – Поморие к оледен поздрав ще отправят децата на: ДГ „Детелина” с учители Д. Асеникова и Мария Николова; ДГ „Веселушко” с учител Р. Джафарова; Денс груп Ultraviolet с ръководител В. Киранова и СУ „Иван Вазов” с..

публикувано на 03.12.22 в 07:37

Затварят част от „Въстаническа“ до Терминал „Меден Рудник" през уикенда

Поради изпълнение на аварийни строително-монтажни дейности ще бъде извършено прокопаване на ул. „Въстаническа“ до Терминал „Меден Рудник“, съобщават от Общината.  Временна организация на движението се въвежда от 08:00 часа на 03 декември /събота/ до 08:00 на 05 декември /понеделник/.  Преминаването на автомобили през по ул. „Въстаническа“ ще бъде..

публикувано на 03.12.22 в 07:31

"Булевард Демокрация" - на 2 декември

Депутати върнаха 100% гласуване с хартиени бюлетини. „След гласуване с машина ще се разпечатва бюлетина, която ще се брои ръчно в края на изборния ден… … Резултатите ще се записват и на флашки, но протокол от машината няма да се разпечатва“, информира БНР Тоест, машините ще влязат в ролята на принтер, който изкарва бюлетина, която..

публикувано на 02.12.22 в 15:00

Разширяват гробищните паркове в пет населени места в Сливен

Община Сливен разширява гробищните паркове в пет населени места. За три от тях има влезли в сила подробно устройствени планове, за останалите два са започнали геоложки проучвания.  Предвидените за разширяване гробищни паркове са в села са Глушник, Стара река, Младово, Крушаре и Мечкарево. За село Глушник се очаква удостоверение от Министерство..

публикувано на 02.12.22 в 13:57

Спортна инициатива на хората с увреждания в Бургас (снимки и видео)

Социални центрове и услуги в Бургас организираха спортен празник и спектакъл.  Инициативата е под мотото „Участваме заедно във всичко“, а поводът е утрешния Международен ден за хората с увреждания. Старт на събитието дадоха Десислава Радева, съпруга на президента и кмета Димитър Николов. Благотворителен базар съпътстваше спортния празник...

публикувано на 02.12.22 в 13:38