Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Намериха незаконни тралиращи средства в района на Приморско

Снимка: ИАРА

Иззеха незаконни тралиращи средства в района на Приморско, съобщават от ИАРА. Инспекторите са извършили обход по бреговете на водоеми, в близост до устието на "Дяволска река".
Там са установени две дънни тралиращи средства тип "драга" и поставени в работно положение три броя винтера за улов на раци. 
По публикацията работи: Петя Михова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Съдът постанови за Живко Бъчваров парична гаранция от 5 000 лева

Бургаският окръжен съд постанови парична гаранция от 5 000 лева за Живко Бъчваров , срещу когото е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост на двама души. При тежкия пътен инцидента на 26 септември на бургаската улица "Крайезерна" загинаха съпрузите от квартал „Долно Езерово“ Данка и Георги Манакови. Трети човек, който се е..

публикувано на 27.09.24 в 18:28
адм. ръководител на Окръжна прокуратура в Бургас Георги Чинев

До 15 години затвор за шофьора, убил двама пешеходци на ул. "Крайезерна"

Окръжната прокуратура в Бургас повдигна обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост на 22 годишния шофьор, който затисна с микробуса си в товарен автомобил трима пешеходци. При пътния инцидент загинаха семейство мъж и жена, които се придвижваха по уличното платно към безмитна зона, където работят. Шофьорът е задържан, като предстои..

публикувано на 27.09.24 в 16:14

Млад шофьор с нарушения е водачът, задържан за смъртта на семейство на улица "Крайезерна"

Млад шофьор с нарушения е водачът на буса, който бе задържан за тежкия пътен инцидент на улица „Крайезерна“, при който загинаха двама души. Това съобщи заместник-началникът на „Пътна полиция“-Бургас Константин Вангелов. Старши инспекторът поясни: "22-годишният водач преминава покрай други паркирани товарни автомобили, може би не оставя..

обновено на 27.09.24 в 15:08

Прокуратурата повдига обвинение на шофьора, убил съпрузите на ул. "Крайезерна"

Окръжната прокуратура в Бургас привлече към наказателна отговорност и задържа за срок до 72 часа водача на камиона, който вчера прегази мъж и жена в северната промишлена зона, съобщиха оттам. Двама съпрузи загинаха при тежък пътен инцидент в Бургас   Семейството загина на място, притиснато от камиона до спрели на тро тоара ТИР-ове, на път за..

обновено на 27.09.24 в 14:22

Баща и син от кв. "Победа" са задържани за притежание на наркотици

Баща и син от бургаския квартал "Победа" са задържани за притежание на наркотични вещества, съобщиха от ОДМВР.  В дома им на ул."Опълченска"  е извършено претърсване по сигнал.  Задържаните са  на 43 и 19 години. И двамата са криминално проявени. В къщата, освен 43 годишния криминално проявен и осъждан бургазлия, 42- годишната му..

публикувано на 27.09.24 в 14:07

Задържаха двама поморийци за производство на метамфетамин

Двама поморийци са задържани за производство на наркотични вещества, съобщават от полицията. Те са  на 37 и 40 години и според униформените са замесени в производство на метамфетамин.   Полицаите се натъкват първоначално на прекурсори за производството му в колата на по-възрастния от тях, която е спряна за проверка на ул. „Манастирска“. Там..

публикувано на 27.09.24 в 12:29
Снимката е илюстративна

Двама пътници пострадаха при инциденти с градски автобуси в Бургас

Двама пътници пострадаха при два различни инцидента в градски автобуси в Бургас вчера, информират от полицията.  При първия на бул „Янко Комитов“ при рязко потегляне на рейса от спирката на пода в автобуса пада 64-годишен пътник от Бургас . Той е с леки наранявания.  Прегледан е в областната болница и освободен за домашно лечение.  Два часа..

публикувано на 27.09.24 в 11:33