Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нова временна организация на пътя Сарафово-Бургас

Нова временна организация ще бъде въведена на главния път Сарафово-Бургас от 11.30 ч. днес, съобщават от Общината. Причината е изпълнението на проекта за северния обходен път на Бургас. 

Автомобилите ще преминават по връзките на новоизградения пътен възел от типа „Тромпет“ в посока Сарафово-Бургас. Целта е да се облекчи движението в участъка. В посока Бургас-Сарафово автомобилите ще продължат да пътуват по досегашния начин.



По публикацията работи: Петя Михова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

В Сливен започнаха проверките в магазините преди празниците

В Сливен предпразнично започнаха съвместни проверки ОДБХ и Икономическа полиция на месарските магазини и в търговските обекти, в които се предлагат яйца и козунаци. Здравните инспектори следят за печатите по агнешко месо, съхранение и документи, които потвърждават произхода му.  Проверяват се основно малките търговски обекти по кварталите, защото там..

публикувано на 30.04.24 в 15:56

Младежи влизат в ролята на възрастни за Деня на ученическото самоуправление

Новият Младежки международен център в Бургас ще бъде домакин на кариерен форум в Деня на ученическото самоуправление - 9 май, когато младежи ще влязат в ролята на възрастни и ще подготвят и реализират събитие. През месец май предстоят и социални събития там - разказа директорът на центъра Мария Салабашева след днешната заключителна пресконференция във..

публикувано на 30.04.24 в 15:43

300 000 лева дари Лукойл за три инфраструктурни проекта в община Бургас

300 000 лева дари нефтената рафинерия Лукойл за инфраструктурни проекти в община Бургас. Договорът за дарението бе официално подписан днес между кмета Димитър Николов и председателя на Управителния съвет на петролната компания Евгени Маняхин.  В три инфраструктурни проекта ще бъдат вложени средствата, които тази година предоставя предприятието...

публикувано на 30.04.24 в 15:15

Великденско тържество се проведе в Дома за лица с умствена изостаналост в Русокастро

Великденско тържество се проведе в Дома за лица с умствена изостаналост в Русокастро. Там са настанени 130 мъже и младежи с различна степен на умствени увреждания.  Празникът им уважиха с присъствието си зам. областният управител Владимир Крумов, кметът на Община Камено Жельо Врадунски, кметове от съседните села, представители на..

публикувано на 30.04.24 в 15:10
снимката е илюстративна

Катастрофа на спирката на Операта

Катастрофа на спирката на операта в Бургас затруднява движението в посока „Трапезица“, съобщиха слушатели на БНР-Бургас.  Две коли са се ударили на улица "Христо Ботев". Причината за инцидента е обратен завой, който единият от автомобилите е направил. Щетите са само материални. На място има полиция. По-рано катастрофа с материални щети имаше и..

публикувано на 30.04.24 в 14:01

Отвориха моста на Нестинарка за автомобили

Мостът на Нестинарка и кв. "Василико" е отворен за движение на автомобили, съобщиха от пресцентъра на Община Царево. От там допълват, че п редстои полагането на асфалт при започване на ежегодното асфалтиране на града. Мостът е подаден и като обект с щети от бедствието към държавата за финансиране на основен ремонт.

публикувано на 30.04.24 в 12:17

Зелената зона в Бургас няма да бъде активна през празничните дни

Зелената зона няма да бъде активна през предстоящите празнични дни, съобщават от Община Бургас. Тя ще стане отново платена на 7 май, вторник. Работното й време е непроменено – от понеделник до неделя (включително), от 11:00 до 20:00 ч. За целия период от 07.05.2024 г. до 30.09.2024 г. безплатно ще се осъществява престоят на автомобили само на..

публикувано на 30.04.24 в 11:24