Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Охранители нападнаха с юмруци шофьор след засичане край Капчето

Снимка: БГНЕС

Двама служители от охранителна фирма са нападнали с юмруци шофьор, след като изпреварил колата им до спирка Капчето в Бургас, информират от полицията. 

Пострадалият бургазлия, на 50 години получил кръвотечение от носа. Прегледан е в областната болница. 

Свидетел на нападението станал друг бургазлия, който се намесил да го предотврати, но бил заплашен с нож от единия охранител. 

Двамата служителите от охранителната фирма – бургазлии на възраст 23 и 25 години са задържани за срок до 24 часа. Те обяснили, че били засечени и движението на автомобила им ограничено. 


По публикацията работи: Нина Рангелова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Пожарът край Камено е овладян. Няма опасност за „Лукойл"

Една къща и дървена барака изгоряха при пожар в местността „Герените“ край град Камено. Директорът на Регионална служба по пожарна безопасност и защита на населението старши комисар Николай Николаев заяви за БНР, че огънят е овладян. Информацията, която се разпространява, че има опасност пожара да навлезе на територията на „Лукойл Нефтохим Бургас“ е..

публикувано на 09.07.24 в 17:17

Пожар избухна близо до рафинерията в Бургас

Пожар е избухнал близо до "Лукойл Нефтохим Бургас", п отвърди пред БНР Бургас директорът на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас старши комисар Николай Николаев. „Горят сухи треви и храсти. Има опасност за метан станция, за постройки на около 500 метра от Лукойл. На място има пет пожарни автомобила“ – каза..

публикувано на 09.07.24 в 15:33

Зад решетките остава мъж, обвинен в кражба и побой на норвежец в Слънчев бряг

Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Окръжният съд в Бургас на мъж, който е обвинен в кражба на мобилен телефон и парична сума от норвежки гражданин.  Нападателят е упражнил и сила, като пострадалият е със средна телесна повреда. Престъплението е от 30 юни в к.к. Слънчев бряг.  По време на разследването е установено, че грабежът е..

публикувано на 09.07.24 в 15:14

Вандали унищожиха табела по Пътеката на саблеклюна

Информационна табела на Пътеката на саблеклюна е била унищожена след вандалска проявя, информират  Българска фондация Биоразнообразие. Тя е жестоко ритана, за да се натроши информационният носител на парчета. Табелата е  една от последно поставените, която представя  възможностите на района, отговорностите на различните заинтересовани страни- Тя е..

публикувано на 09.07.24 в 14:57

Иззеха 18 000 флакона с райски газ по Южното Черноморие

18 000 флакона с райски газ, продавани на различни места по Южното Черноморие са иззети при специализирана полицейска операция, проведена от служители от отдели “Икономическа” и “Криминална полиция” към ОДМВР - Бургас.  Установени са общо 15 човека, продаващи балони с райски газ, на които са съставени предупредителни протоколи за спазване на..

публикувано на 09.07.24 в 14:00

Цветелина Рандева, ОДМВР: Противокомарната мрежа не предпазва от крадци

През последните месеци няма констатирани нови случаи на телефонни измами в Бургаско. Това каза за БНР Бургас говорителят на Областната дирекция на полицията Цветелина Рандева. Тя призова гражданите, да бъдат особено бдителни за такъв вид измами и да сигнализират своевременно в Районните управления. По време на летните отпуски хората трябва да..

публикувано на 09.07.24 в 13:32

Делото срещу Георги Генджев, който уби майка си Рада Гешева, ще се гледа на 6 август

По общия ред в Окръжния съд ще продължи делото за убийството на Рада Гешева в Бургас. Това реши съдебният състав по време на днешното разпоредително заседание. Синът на жертвата Георги Генджев, на 24 години, е обвинен в убийството. В досъдебното производство той е признал вината си, но днес в съдебната зала обясни, че не знае защо е там...

обновено на 09.07.24 в 12:58