Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Росен Деспов отново е начело на Черноморец

| обновено на 06.11.23 в 06:48


Росен Деспов печели изборите в Черноморец. Кандидатът на „БСП за България“ /КП „БСП за България", ПП „МИР”, ПП „Български гласъ” води убедително срещу Ивайло Янчев от "Има такъв народ" с 63.36% срещу 35.06%. 

Село Росен ще е с нов кмет. Това е Иван Янев с резултат от 68.68% от имащите право на глас.   

Позициите си начело на Равадиново запазва Иван Пазвантов с 55.73%. Милка Стамболиева отново ще е кмет в село Крушевец с 51.69% от гласовете.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Служебният министър на електронното управление Валентин Мундров

Изтеклият срок на машините за гласуване няма да повлияе на вота

Изтеклите гаранции на машините за гласуване няма да създадат проблем на предстоящите парламентарни избори, увери пред Нова тв служебният министър на електронното управление Валентин Мундров. По думите му, изтеклият срок на годност на машините не предполага дефекти, а по-скоро че устройствата ще останат за извънгаранционна поддръжка. На изборите на 27..

публикувано на 12.10.24 в 15:45

Днес е крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес

До днес гражданите, които имат регистрирани постоянен и настоящ адрес в различни населени места на територията на България, могат да подадат писмено искане до общинската администрация по настоящия си адрес, за да бъдат вписани в избирателните списъци на секцията по регистрирания им настоящ адрес. Заявлението за гласуване по настоящ адрес може да бъде..

публикувано на 12.10.24 в 10:12

Осигуряват транспорт за гласоподаватели с увреждания в Бургас

Във връзка предстоящите избори за народни представители на 27 октомври, Община Бургас осигурява транспорт на избиратели с увредeно зрение или със затруднения в придвижването. Необходимо е, обаче да се направи предварителна заявка.  До  25 октомври  такива се приемат в  Центъра за обслужване на трудно подвижни лица /автогара  "Запад"/..

публикувано на 11.10.24 в 12:15

Община Ямбол: Изтича срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес

Във връзка с насрочените избори за 51-во Народно събрание на 27 октомври 2024г. Община Ямбол напомня, че утре - 12.10.2024г. изтича срокът за: подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес; подаване на заявление за гласуване на друго място от кандидати за народни представители, членове на ЦИК и на РИК, както и наблюдатели, регистрирани в..

публикувано на 11.10.24 в 09:25
Снимката е илюстративна

В три подвижни секции ще могат да гласуват избиратели с увреждания в община Бургас

В три избирателни секции с подвижна избирателна кутия ще могат да гласуват хора с трайни увреждания в община Бургас. Решението е на Районната избирателна комисия. В него се посочва, че в общината до настоящия момент са постъпили 31 заявления от избиратели, отговарящи на условията за гласуване с подвижна урна на парламентарните избори на 27..

публикувано на 10.10.24 в 08:50

Безплатен диспут се проведе в БНР Бургас с кандидати за депутати (видео)

Безплатен  диспут с кандидати за депутати от различни партии и формации се проведе по БНР-Бургас.  Темата, по която  дебатираха бе „Възможна ли е формула за стабилно управление - компромиси и решения? Приоритетите за развитие на страната и региона в сферата на икономиката, инфраструктурата и социалните дейности.“ Водещ бе Нина Рангелова...

публикувано на 09.10.24 в 17:06

Безплатен диспут с кандидати за депутати днес по БНР-Бургас

Безплатен  диспут с  кандидати за депутати от различни партии и формации ще се проведе днес по БНР-Бургас. Темата, по която  ще се дебатира е „Възможна ли е формула за стабилно управление - компромиси и решения? Приоритетите за развитие на страната и региона в сферата на икономиката, инфраструктурата и социалните дейности.“ Водещ ще е Нина Рангелова...

публикувано на 09.10.24 в 10:30