Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В изоставения мол на Бургас ще се проведе мащабна 24-часова битка

Мащабна 24-часова постапокалиптична битка, в която могат да се включат над 200 играчи, организират в Бургас. Тя ще се проведе в изоставения мол в града. В сблъсъка, играчи и отбори от цялата страна, включително гости от Румъния, Турция и Хърватия, ще се впуснат в ролята на контрактори в пост-апокалиптичен свят, където по-добре обучените и оборудвани воини имат по-голям шанс за оцеляване.

Бойните отряди ще трябва да се борят за контрол над важни точки, като лаборатории за генно-модифициране, складове с боеприпаси, логистични центрове, храна, гориво и други ресурси от жизнено важно значение.

Сред задачите са мисии по намиране и спасяване на ранени учени, такива за саботиране на вражески логистични центрове, залагане и обезвреждане на ядрени глави, намиране и използване на нов мутагенен ген, шпионаж и разузнаване, мисии в тилът на врага.

А в тъмната част на деня, мъртвите оживяват и се превръщат в “бродещи”. Тогава антидотът ще бъде едно от най-ценните неща в бойния инвентар на операторите. През нощта най-важната задача на колектива ще бъде оцеляването. 

Разрешено е използването на всякакъв вид прибори за нощно виждане, термални оптики и камери, лазерни прибори и др. аксесоари за прицел и целеуказване.


По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.