Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа на спирката на Операта

Дъждът затруднява движението в Бургас

снимката е илюстративна

Катастрофа на спирката на операта в Бургас затруднява движението в посока „Трапезица“, съобщиха слушатели на БНР-Бургас. 

Две коли са се ударили на улица "Христо Ботев". Причината за инцидента е обратен завой, който единият от автомобилите е направил. Щетите са само материални. На място има полиция.

По-рано катастрофа с материални щети имаше и в близост до Второ РПУ в комплекс "Славейков".

Шофирайте със съобразена с метеорологичните и пътни условия скорост!


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Църногоровският панаир се провежда край Малко Търново

Летните културни празници в Малко Търново продължават и днес. Акцент в програмата е Църногоровския панаир, който се провежда в местността Черногорово. Тя се намира около 4 км югоизточно от Малко Търново, около Църногоровската река. Това е една от най-красивите местности в района, любимо място за отдих на малкотърновци и гостите на града. От 1990..

публикувано на 25.08.24 в 09:00

Опасно горещо време в по-голямата част от страната

Предупреждение за горещини и днес. В сила е "жълт" код в 18 области, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Предупреждението е за  Благоевград, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Кюстендил, Кърджали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сливен, Стара Загора, Хасково, Ямбол.  На места в тези области..

публикувано на 25.08.24 в 08:31

Благотворително пешеходно шествие в памет на Атанас Градев и Йордан Илиев

Благотворително събитие се организира в памет на полицаите Атанас Градев и Йордан Илиев.  Днес, в неделя от 10.30 ч. ще се проведе пешеходно шествие, с което да се почете паметта на двамата, загубили  живота си преди 2 години.  Организатори на събитието са ОД на МВР Бургас и Фондация „Емил Шарков“, като целта на паметното пешеходно шествие..

обновено на 25.08.24 в 07:40

Над 100 изпълнители участват в концерта, посветен на Украйна в Бургас

Украинската диаспора в Бургас, Почетното консулство на Украйна в Бургас, с подкрепата на Община Бургас и Международен младежки културен център отбелязват днес Деня на независимостта на Украйна с голям концерт. В него ще участват над 100 изпълнители от украинската общност. Събитието ще започне в 17:30 часа пред Международния младежки културен център...

публикувано на 24.08.24 в 15:40

Овладян е пожарът между ямболските села Крайново и Голям Дервент

Овладян е пожарът между ямболските села Крайново и Голям Дервент. Днес дейностите по неговото локализиране ще продължат, на място са 11 противопожарни екипа и горски служители.  Пожарът пламна в четвъртък следобед в гориста, труднодостъпна местност, засегнати са около 1000 декара, тепърва ще се изясняват причините за възникването на пожара.

публикувано на 24.08.24 в 07:56

Евтим Милошев: 245 млн. компенсация за бизнеса заради скъпия ток

245 млн. лева са осигурени за компенсация на бизнеса за по-високите с 40 на 100 сметки за ток от месец юли до края на годината. Това каза служебният министър на туризма Евтим Милошев след среща с хотелиери и ресторантьори в к.к. “Слънчев бряг“. Очаква се изплащането на средствата да започне след 2 месеца, когато страната ни ще получи поисканата..

публикувано на 23.08.24 в 16:29

Второ денонощие огнеборците се борят с пожара между ямболските села Крайново и Голям Дервент

Второ денонощие продължават усилията на огнеборците да бъде потушен пожарът между ямболските села Крайново и Голям Дервент. Няма опасност огънят да засегне населени места, но гасенето се затруднява от пресечената местност и вятърът, който за секунди разгаря, вече загасени огнища. В средата на юли в района на Воден и Крайново огнената стихия унищожи..

публикувано на 23.08.24 в 16:13