Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожар е избухнал в автосервиз в Ямбол

Пожар е избухнал в автосервиз в бившето предприятие "Тонзос" в Ямбол. Сигналът е подаден около 15:40 часа днес. Три противопожарни автомобила и екипи огнеборци са в мястото. 

Огънят е локализиран, гасенето продължава и към момента. По първоначална информация няма пострадали. Причините за пожара са в процес на изясняване.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Опит за грабеж в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)

Опит за грабеж в златарски магазин е осъществен около 11.25 ч. днес, в центъра на Бургас. Ателието е разположено на ул. “Александровска” №69. Продавачката не е пострадала, не са констатирани и липси. По случая е образувано досъдебно производство. Извършителят се издирва по описание, съобщи полицията.  Служителката, работеща в ателието, е..

публикувано на 06.06.24 в 12:18

Иззеха автомобил на мъж в село Люляково, шофирал с 2,36 промила

31-годишен шофьор от сунгурларското село Съединение остана без автомобил след като е бил спрян за проверка от пътни полицаи. Това е станало в село Люляково. Служителите от Районното управление в Руен са установили след проверка с дрегер, че водачът шофира след употреба на алкохол. Техническото устройство е показало 2,36 промила алкохол в кръвта. Водачът..

публикувано на 06.06.24 в 09:09
архив

Украинец с електрическа тротинетка се блъсна в автомобил

Снощи, около 20:03 часа на бургаската улица „Одрин“, от ул. „Проф. Яким Якимов“ в посока ул. „Струга“, 32-годишен украински гражданин, живеещ в Бургас е претърпял пътен инцидент, съобщи полицията.  Той се е придвижвал с електрическа тротинетка - движейки се по велосипедната пътека е навлязъл внезапно на пътното платно. Блъснал се е в предната част на..

публикувано на 06.06.24 в 09:01
Съдебна палата - Бургас

Окръжният съд ще гледа делото за убийство в село Прилеп

Бургаският окръжен съд ще заседава днес по делото за умишлено убийство на 57-годишен мъж. Инцидентът е от 28 август 2023 година, в сунгурларското село Прилеп. Убийството е извършено чрез удар с нож в областта на левия прасец на пострадалия, довел до прекъснати артерии, нерви и мускул. Предават на съд мъж, обвинен в умишлено убийство в село..

публикувано на 06.06.24 в 07:15

Бойлер в бургаско училище вдигна на крак пожарната

Вътрешно задимяване от бойлер, в една от тоалетните  в Професионалната гимназия по химични технологии „Акад. Н. Д. Зелинский“ е станало причина да се сигнализира този следобед в противопожарната служба в Бургас.  От областната дирекция на полицията Цветелина Рандева съобщи за БНР Бургас, че няма обгазени или пострадали.  На място са изпратени два..

публикувано на 05.06.24 в 16:57

34-годишен айтозлия е в болница след катастрофа на АМ „Тракия“

34-годишен айтозлия е в болница след катастрофа на АМ „Тракия“ при км. 316 вчера, съобщават от полицията. Товарният му автомобил е ударен от движеща се след него кола, управлявана от 64-годишен мъж от Ямбол. Причината е движение с несъобразена скорост. Пострадалият е с охлузвания по главата, настанен е в ямболската болница. Нанесени са щети по..

публикувано на 05.06.24 в 11:27
Снимката е илюстративна

Задържаха шофьор с 3,40 промила алкохол в Айтос

32-годишен мъж е засечен да шофира с 3,40 промила алкохол в Айтос. Той е спрян за проверка на улица „Славянска“ на обяд вчера, съобщават от полицията.  Тестът му за наркотични вещества отчел положителна проба за канабис и метафетамин. Айтозлията отказал кръвна проба и урина за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът му е..

публикувано на 05.06.24 в 08:36