Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа временно ограничава движението по пътя Ямбол-Елхово

архив
Снимка: Стоян Радев

Временно е ограничено движението и в двете посоки по път първокласния път Ямбол–Елхово, в района на околовръстния път на Елхово. Причината е катастрофа, съобщи Агенция „Пътна инфраструктура“. 

Трафикът се пренасочва по обходен маршрут през град Елхово.

Движението е регулирано с пътни знаци.

По публикацията работи: Свобода Атанасова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургас отбеляза 111 години от кончината на Коджакафалията

Бургас отбеляза 111 години от кончината на най-големия дарител на морския град Александър Георгиев – Коджакафалията. Той е роден в село Зидарово през 1830 година. В знак на признателност към делото му, граждани и представители на общината поднесоха цветя пред паметника му на ул. „Цар Симеон I”.  Сред гостите на събитието бе и родственицата..

публикувано на 15.07.24 в 14:10

Нужни са повече служители, които да следят камерите на "Бургасбус"

Видеоклип с подпийнали пътници и арогантно държание в автобус Б11 на "Бургасбус" предизвика негативни и възмутителни реакции у бургазлии в мрежата. Оказва се, че не е само един случай в последните няколко дни, въпреки това обаче от превозвача отчитат спад на подобни прояви.  Всички превозни средства са с камери, шофьорите имат паник бутони, а..

публикувано на 15.07.24 в 14:10

Изложба припомня европейските етнически карти за Македония

Изложба, която ще гостува на 15 юли, понеделник в Бургас, показва Македония в европейската етническа картография (средата на XIX в. – Балканските войни 1912 – 1913 г.). Тя е дело на проф. Иван Илчев, ръководител на Центъра за върхови постижения „Наследство БГ“. Експозицията включва табла с десетки етнографски карти, най-вече на..

публикувано на 15.07.24 в 10:30

Започват Горещниците

Според народните вярвания започват Горещниците. Те са три дни - до 17 юли.  В някои райони на страната се спазват ограниченията за работа, с цел предпазване от пожар и огън. Седмицата до Илинден (20 юли), когато се отбелязва свети пророк Илия се нарича още Запалена неделя. Не се ходи на нивата, не се работи и не се извършват домакински дейности. Счита..

публикувано на 15.07.24 в 09:03

Без топлоподаване за три дни в няколко комплекса на Бургас

До 16:30 часа в сряда - 17 юли ще има прекъсване на топлоподаването към три бургаски жилищни комплекса, съобщиха от „Топлофикация Бургас“. Засегнатите потребители на услугата са в комплексите „Зорница“, „Лазур“ и „Братя Миладинови“. Топлоподаването е преустановено от 00.00 часа днес, а ще бъде възстановено на 17 юли. Причината за тридневното..

публикувано на 15.07.24 в 08:40

111 години от кончината на Коджакафалията

111 години от кончината на най-големия благодетел и дарител на Бургас – Александър Георгиев – Коджакафалията се навършват днес. В 11:30 часа венци и цветя в знак на признателност ще бъдат поднесени пред паметника на ул. „Цар Симеон I. Александър Георгиев-Коджакафалията остава в историята като Бащата на Бургас. Роден е през 1830 г. в с. Дюлгерия..

обновено на 15.07.24 в 07:14
От днес

Лятна автобусна линия вече свързва "Меден рудник" с Крайморие

Лятна автобусна линия свързва от днес  жилищен комплекс "Меден рудник" с квартал Крайморие, съобщи "Бургасбус". Автобус 17А се обслужва само в събота и неделя. Маршрутът му от "Меден рудник" е: ул. “Въстаническа” – бул. “Захари Стоянов” – ул. „”Александър Георгиев Коджакафалията” – ул. “Петрова нива” – ул. “Апостол Войвода” – бул. “Захари Стоянов”..

публикувано на 13.07.24 в 11:37