Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души пострадаха при катастрофа на пътя Средец - Бургас

Снимка: БГНЕС

Двама души пострадаха при катастрофа на пътя Средец - Бургас, съобщават от полицията. Въпреки забранителна маркировка, шофьор от Грузия е решил да предприеме изпреварване.

 Навлизайки в лентата за насрещно движение той е блъснал два автомобила. Шофьорите в тях са пострадали при инцидента. 

Единият е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас със счупено ребро, без опасност за живота. Другият мъж е получил порезна външна рана на дясната ръка, прегледан е и е освободен за домашно лечение. 

По публикацията работи: Петя Михова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Откриха ново затворническо общежитие в Бургас за 1,3 млн. лева

1,3 млн. лева са инвестирани в подобряването на условията за лишените от свобода, които изтърпяват наказанията си в общежитие от открит тип към бургаския затвор. Служебният министър на правосъдието Мария Павлова и директорът на Главна дирекция „Изпълняване на наказанията“ гл. комисар Ивайло Йорданов откриха реновираното общежитие „Строител“ и..

публикувано на 19.07.24 в 13:44

Петко Бачийски: Не мога да нося отговорност какво правят с яхтите, които съм продал

В отворено писмо до БНР Бургас Петко Бачийски се разграничи днес от информацията, посочена вчера от адвокат Димитринка Радева, в Окръжния съд в Бургас. По думите ѝ, едно от лицата, които са вербували нейния подзащитен да пренесе с яхта от Поморие към Турция наркотици, е било с името „Петко Бачийски“. Яхтата беше задържана край Царево.  Оставиха..

публикувано на 19.07.24 в 13:38
Снимката е илюстративна.

Тежка катастрофа с шестима пострадали на пътя между Ябълчево и Вресово

Тежка катастрофа с шестима пострадали стана на пътя между руенските села Ябълчево и Вресово около 11 часа днес, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Бургас Цветелина Рандева пред БНР Бургас. Челно са се сблъскали два леки автомобила – румънски и бургаски. Все още няма информация за здравословното състояние на шестимата..

публикувано на 19.07.24 в 13:09

ГДБОП разби наркооранжерия в Нова Загора

ГДБОП разби високотехнологична наркооранжерия в Нова Загора. Задържани са трима души за срок от 72 часа. Днес следобед се очаква да им бъде повдигната постоянна мярка за неотклонение – задържане под стража.  Акцията е проведена съвместно с ОДМВР Сливен под надзора на Районна прокуратура.  Групата е отглеждала канабис в постройка от 100 кв.м. в..

публикувано на 19.07.24 в 12:06

Задържаха 19-годишен плевенчанин за разпространение на наркотици в Слънчев бряг

Задържан е 19-годишен плевенчанин за разпространение на наркотици в Слънчев бряг, съобщават от полицията. Той е спрян за проверка е района на плажа.  В него са намерени и иззети 17 свивки с канабис с приблизително тегло около 15 грама, 11 таблетки екстази с приблизително тегло около 10 грама, плик с канабис и таблетка във формата на камбана –..

публикувано на 19.07.24 в 11:43

Пожар е потушен в района на “Елените” в Несебър

Пожар е потушен снощи в района на гориста местност във вилното село “Елените” в Несебър, съобщиха от полицията.  На място са пристигнали два противошожарни автомобила.  Изгорели са сухи треви и са обгорени дървета. Няма пострадали хора, както и нанесени материални щети по сгради или частно имущество.  Причините за пожара са в процес на..

публикувано на 19.07.24 в 11:28

Премиерът свиква Съвета по сигурността заради пожарите

До дни в село Воден ще бъдат монтирани клетки на всички мобилни оператори. Това обяви в селото в четвъртък вечер служебният министър-председател Димитър Главчев. Причината за това настояване е трудната комуникация между службите при възникване на кризисни ситуации и забавеното уведомяване на хората при извънредни ситуации. Премиерът Главчев..

публикувано на 19.07.24 в 08:21