Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От 26 август се ограничава движението по пътя Тенево-Генерал Инзово

Ограничението ще важи за времето от 7 до 20 часа

Временно ще бъде ограничено движението на МПС на общински път Тенево–Генерал Инзово, информираха от Община Тунджа. Ограничението ще бъде в сила за периода 26-31 август, в часовете от 7 до 20 часа.  Причината е извършване на ремонтни дейности. 

Общината съобщи, че отменя въведената първоначална временна забрана със заповед № РД-07-0943/09.08.2024 г., за обществено ползване на общински път JAM 2087/ JAM 1096, Тенево - Маломир / ж. п. гapa Тенево - Ген. Инзово за периода от 19.08.2024 г. до 25.08.2024 г.  Промяната е във връзка с постъпило искане от 15.08.2024г. от Д33Д „ДД ПЪТ 2022“, изпълнител на обекта за промяна на периода за въвеждане на временна забрана за обществено ползване на пътя, поради авария в производствена база.



По публикацията работи: Свобода Атанасова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Калин Стоянов поздрави граничните полицаи участвали в гасенето на пожарите в община Болярово

Служители от Гранично полицейско управление – Болярово получиха поздравленията за работата си, по време на опустошителните пожари през месец юли  2024г. в селата Воден, Крайново и Горска поляна. По време на официална церемония днес, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, който бе на терен по време на стихията посочи: „За мен беше чест тогава и..

публикувано на 16.08.24 в 17:11

Откриват най-новата облагородена фасада в Бургас

Авторите на най-новата преобразена с графити фасада на блок в ж.к. „Възраждане“ ще организират отново събитие на открито. Събитието ще се проведе на 19 август, от 19:00 часа, пред самата сграда на бул. “Сан Стефано” №47 в ж.к. „Възраждане“. „Стъпка по стъпка ще променим изцяло градската среда в Бургас. Всичко се случва лавинообразно и интереса към..

публикувано на 16.08.24 в 16:43
Стефан Бакалов - началник на отдел „Борба с наркотрафика“

Агенция "Митници": В пъти повече наркотици са заловени по границата ни тази година

Съвместната кампания „Не сте сами“ на Националната агенция за приходите и Агенция „Митници“ започна от Несебър. Целта е превенция на наркотичната и хазартната зависимости, като идеята е да се стигне до по-широк кръг от подрастващите. Днес в Несебър представители на агенциите проведоха демонстрации с кучета и запознаха младежи с..

публикувано на 16.08.24 в 13:52

В община Руен забраняват поливане с питейна вода

Със заповед на кмета Ахмед Мехмед в община Руен се забранява ползването на питейна вода за напояване, поливане и миене на улици, превозни средства и други. Мярката е превантивна, с цел песнене на водата с оглед засушаването и липсата на валежи, коментира градоначалникът. На нарушителите ще се съставят актове от служители на ВиК. Режим на..

публикувано на 16.08.24 в 13:34

Мъж е с опасност за живота след катастрофа на входа на Несебър (ОБНОВЕНА)

Мъж е с опасност за живота след катастрофа на входа на Несебър. Кола се е обърнала в канавката. Сигналът за пътното произшествие е подаден на телефон 112 в 8.55 часа. Лекият автомобил, управляван от 54 годишен софиянец, е бил по таван в посока Равда към Несебър на около 200 метра преди светофара. Пострадал е шофьорът на автомобила. Той е откаран..

обновено на 16.08.24 в 11:55

Сливенският митрополит Арсений освети параклис в Лозенец

Сливенският митрополит Арсений освети параклис в прослава на Св. Николай Чудотворец на брега на морето. Той беше посрещнат в село Лозенец от кмета на общината Марин Киров и кметицата на селото Женя Гандиева. Той Негово Високопреосвещенство връчи икона на Божията майка и благодарствено писмо на кмета на община Царево Марин Киров за..

публикувано на 16.08.24 в 08:58

Отменят зарята на Петрова нива заради опасността от пожари

Със заповед на кмета на Малко Търново Илиян Янчев се отменя тържествената заря по време на възпоменателния събор на Петрова нива, който ще се проведе в събота, 17 август. Забранява се и паленето на  огън на открито, заради опасността от пожари.   Националният възпоменателен събор в местността "Петрова нива" ще се проведе на 17 август..

публикувано на 16.08.24 в 08:50