Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наши и световни рап легенди се качват на сцената на "Егаси феста" в Бургас

TURBO B, Downlow, La mazz, C-Block, Румънеца и Енчев, Гумени глави - Мишо Шамара, Братя Мангасарян, КОНСА, RBR, Спенс, F.O. & Peeva, Young BB Young, Рап Нация и още много от легендите на световната и българската сцена  ще се качат на сцената на фестивала "Егаси феста".

Второто издание на фестивала събира хиляди фенове на R & B  и хип-хоп музиката на Морска гара Бургас през идния уикенд, 23 и 24 август. Събитието акцентира върху безопасността на пътя и разумното шофиране подемайки каузата „Карай внимателно. Спаси живот!”

Гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят с инициативата чрез атрактивна демонстрация с ретро автомобили.

На сцената ще се качат: TURBO B, Downlow, La mazz, C-Block, Румънеца и Енчев, Гумени глави - Мишо Шамара, Вальо Кита, DJ DIAN SOLO с гост изпълнители - Две лица (Лошите), КОНСА, RBR, Lil’ Sha, Danny Dimitroff, Живко Иванов, Ева Мария, Дидо Ангелов; Спенс, 42, F.O. & Peeva, Young BB Young, Рап Нация, DJ MARTI G и други.

За най-нетърпеливите вратите ще отворят от 17 часа, а партито ще продължи до 2 часа през нощта.

Организаторите са подготвили специална ВИП зона. Деца до 10 години се допускат безплатно, а непълнолетните посетители трябва да представят декларация с родителско съгласие.


По публикацията работи: Ивайло Пеев

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Михаил Лалов и Гергана Лалова със съвместна изложба в галерия „АТЕЛИЕ R“

Михаил Лалов и дъщеря му Гергана Лалова представят емоции  в „Зелено, Синьо, Жълто” в галерия „АТЕЛИЕ R“.  Съвместната им изложба в бургаската галерия ще бъде открита на 22 август, в 18.30 часа. Експозицията включва живопис и керамика. Михаил Лалов  има над 50 самостоятелни изложби и десетки участия в съвместни експозиции. Той е бил сценограф на..

публикувано на 21.08.24 в 14:58

Полско кино днес и утре на "Охлюва" в Бургас

Киноманите в Бургас ще се насладят на два филма от съвременното полско кино. Това са лентите  „Щастлив човек“ и "Светията“, които ще бъдат излъчени на голям екран на 21 и 22 август. Прожекциите са с начален час 21.00 часа , сцена "Охлюва". Входът е свободен. Тази вечер, 21   август /сряда/ ще бъде представен дебютът в игралното..

публикувано на 21.08.24 в 14:47

Проф. Здравка Василева представя в Бургас изложбата си “Deja vu”

20 картини  живопис и смесена техника  представя в най-новата си експозиция проф. Здравка Василева, ръководител на катедра „Живопис” и зам.ректор по художественотворческата дейност на Националната художествена академия. Изложбата носи усещане за познати обекти, претворени спомени, внушения и усещания, обединени в концепцията на „вече..

обновено на 21.08.24 в 11:43

"Солени ветрове" - фестивалът на бардовете, на поетите с китара

Поети с китари от цялата страна пристигат в Бургас за фестивала на изпятата поезия „Солени ветрове“. Шестнадесетото издание се откирва този петък на откритата сцена „Охлюва“ от 17.30 часа. Общо двадесет и шест индивидуални изпълнители, пет дуетни формации, както и международни участници от Русия и Италия ще се представят с три концерта по време..

обновено на 21.08.24 в 11:24

„Не ми се тръгва“ представя Недялко Йорданов тази вечер в Бургас

Нови стихове и песни събира в моноспектакъл популярният поет и драматург Недялко Йорданов. Срещата с бургаската публика е озаглавена „Не ми се тръгва“ и носи името на най-новата му книга. По време на спектакъла ще бъдат представени част от стиховете в нея. Публиката ще види и кратка ретроспекция на творческия път на бургаския поет. "Това е..

публикувано на 21.08.24 в 11:06

Турнето „Обич и песен“ 2024 идва и в Бургас

Турнето "Обич и песен" на любими български изпълнители  днес, 20 август гостува в Бургас. Идеята на това музикално събитие е да даде среща на различни стилове и жанрове обединени от музиката с публиката в различни градове на страната, каза Мими Иванова, която е една от участничките в турнето: „ Навсякъде ни приемат с много радост..

публикувано на 20.08.24 в 09:10

Филмът „Хени. Приятелството–смисъл и спасение” тръгва по международните кинофестивали

Филмът „Хени. Приятелството – смисъл и спасение” започва своето турне по международните и националните кинофестивали. Само за месец  филмът ще бъде показан на два престижни форума на българското и международното кино. На 24 август от 15 часа във Фестивален и конгресен център – Варна, във втория ден на едно от най-популярните кино събития -..

публикувано на 19.08.24 в 11:53