Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицаи се отзоваха на сигнал за давещ се мъж в морето, отриха в дрехите му наркотици

Снимка: БГНЕС

Вчера, около 16:10ч. служители от бургаската жандармерия са се отзовали на сигнал за мъж, давещ се на плажа между село Равда и Несебър, съобщи бургаската полиция. Установено е, че той е 24-годишен криминално проявен мъж от с.Драговищица, който се е държал неадекватно и е отказал медицинска помощ.

При извършения личен обиск са намерени и иззети четири топчета суха зелена тревна маса - канабис, няколко пакетчета с бяло прахообразно вещество, което според полевия тест е било кокаин, пакетчета с жълто прахообразно вещество, което се е оказало хероин и метамфетамин.

Мъжът е задържан със заповед за задържани за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо производство.

По публикацията работи: Свобода Атанасова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Турнир по пожароприложен спорт ще се проведе в Бургас

За втора поредна година Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Бургас и „Спортен клуб по пожароприложен спорт – Бургас“, организират провеждането на клубен турнир по пожароприложен спорт за пожарникари и доброволци в най атрактивната дисциплина „Бойно разгръщане от мотопомпа“, съобщават от полицията...

публикувано на 02.09.24 в 11:57

Община Царево: "Нестинарка" не е под вода

100 литра на кв.м. пороен дъжд причини локални щети в община Царево. Язовирите на територията са източени, каза кметът на общината Марин Киров. Заради прогнозите за опасно време в Царево от една седмица заседава Кризисен щаб. Курортното селище Синеморец и комплекса Нестинарка са двете места, на които има проблеми. В хотелския комплекс се е наводнил..

публикувано на 02.09.24 в 09:10

Локализиран е пожарът в района на бившите Пехотински казарми в Ямбол

Локализиран е пожарът, който пламна следобед в района на бившите Пехотински казарми в Ямбол.  Пожар гори в бившите "Пехотински казарми" в Ямбол Огънят е засегнал сухи треви и храсти. Пожарникари и общински служители обхождат мястото, за да не се допусне възпламеняването на вече загасени огнища. Причината за пожара още не е известна.

публикувано на 01.09.24 в 20:25

Възстановиха движението към Слънчев бряг, в катастрофа загина жена (ОБНОВЕНА)

Възстановено е движението по пътя Бургас - Варна, край Слънчев бряг , който беше затворен по-рано за оглед и почистване след катастрофа.  67-годишна жена е загинала. Инцидентът е от малко преди 14:00 часа днес. Лек автомобил с варненска регистрация, управляван от 39-годишен немски гражданин (продължително пребиваващ в България), навлиза в насрещната..

обновено на 01.09.24 в 16:49

Пожар гори в бившите "Пехотински казарми" в Ямбол

Пожар гори в бившите „Пехотински казарми“ в Ямбол, сигналът е постъпил малко преди 16 часа.  Засегнати са сухи треви и храсти, на място са два противопожарни екипа. Към момента няма опасност огънят да се прехвърли към близките жилищни квартали.

обновено на 01.09.24 в 16:47

Четирима младежи са в полицията след спречкване пред денонощен магазин в Бургас

Около 4:50 часа днес в Първо Районно управление Бургас е получено съобщения за спречкване между четирима младежи.  То се е случило в близост до денонощен магазин на бул.“Христо Ботев“ в морския град. На място са пристигнали полицейски служители, които констатирали две компании от по двама бургазлии в словесни пререкания, но без физически сблъсък помежду..

публикувано на 01.09.24 в 09:40

Севим Али: Ахмед Доган е в Росенец, тук сме да го защитим

С български трибагреници и с викове "България без Пеевски" трети ден привърженици на Ахмед Доган  продължават   да стоят пред лятната му резиденция в парк "Росенец" край Бургас. Почетният председател се намира вътре, съобщи бургаският депутат Севим Али, който пристигна преди минути в сараите  от София . Преди него в сградата влезе и..

публикувано на 31.08.24 в 14:48