Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Почина Павлин Иванов (ОБНОВЕНА)

Съболезнователен адрес изпрати Областната администрация в Бургас,  по повод смъртта на Павлин Иванов – заместник областен управител на област Бургас.

В писмото се казва:

„Днес е тъжен ден за всички нас. Отиде си от нас човек с доказани нравствени добродетели, светли човешки качества, заслужил уважението на своите близки, приятели, колеги и съграждани. Той оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път и всеотдайност към семейството и обществото. 

Павлин Иванов бе не просто наш колега, а изключителен човек и професионалист. Изпълнявайки функциите на заместник областен управител, със своята сърдечност той влезе в сърцата на всеки един от нас и там ще остане завинаги. Отговорността и будният му дух към работата се превърнаха в еталон за поведение, подражание и успех.

В съзнанието на всеки един от екипа на Областна администрация Бургас той завинаги ще остане един добър ръководител и приятел, с когото имахме удоволствието да работим и познаваме.

Ще го запомним като добър човек и общественик, оставящ след себе си ярка следа, която няма да бъде забравена, а делото му ще остане завинаги.

Дълбок поклон пред светлата му памет!

Проф.д.н.Мария Нейкова, областен управител на Бургас“


49-годишният Павлин Иванов бе известен и с работата си в адвокатската кантора „Иванова и съдружие”.

По повод тъжната вест кметът Димитър Николов изказва съболезнования към неговото семейство, близките и приятелите.

"Приемете моите най-искрени съболезнования по повод кончината на Павлин Иванов. Присъединявам се към мъката ви и скърбя заедно с вас за тежката загуба на този достоен и почтен човек. Като заместник областен управител на област Бургас, той работеше в името на развитието на града. В негово лице Бургас загуби един истински професионалист и добър човек! Поклон пред светлата му памет!".

Поклонението ще бъде утре, 6 септември, в 11.00 часа в Ритуалната зала на Гробищния парк. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Без платено паркиране утре

Общината напомня на гости и жители на Бургас, че паркирането в Синя и Зелена зона ще бъде безплатно на 6 септември, петък . Причината е честването на 139 години от Съединението на Източна Румелия с Княжество България.

публикувано на 05.09.24 в 17:37

Царево почете паметта на четиримата загинали преди година в наводнението

Паметта на четиримата загинали преди година в наводнение в Царево беше почетена днес със заупокойна молитва. След това бяха отслужени водосвет и молебен за здраве. Ритуалите извърши отец Йордан, който заяви, че може да се направи шествие за здраве в Царево на голям църковен празник. В църквата "Св. Цар Борис-Михаил" местни жители,..

публикувано на 05.09.24 в 16:05

Бързият влак от Бургас за София потегли с 35-минутно закъснение (ОБНОВЕНА)

Бързият влак №8612 от Бургас, който трябваше да потегли в 15:00 часа за София тръгна с 35-минутно закъснение, заради технически причини. Това съобщават от БДЖ.  Според информацията в сайта на железопътната компания в п рестой е б ърз влак №3624 (Бургас 14:30 - София 20:52) престоява в гара Бургас поради технически причини. Закъснява и бързият..

публикувано на 05.09.24 в 15:37

БАН, Областната администрация и Община Бургас подписаха меморандум за сътрудничество

В Областна администрация Бургас беше подписан днес Меморандум за сътрудничество между Българска академия на науките, Областна администрация Бургас и Община Бургас. Целта е подпомагане на регионалното развитие на територията на общината и областта. Подписи под документа положиха председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски, областният управител на област..

публикувано на 05.09.24 в 13:42

Огнище на шарка по дребните преживни животни в ямболско село

Огнище на шарка по дребните преживни животни е констатирано в ямболското село Войника, община Стралджа. Заболяването е установено в животновъден обект със 135 овце.  Предстои животните да бъдат умъртвени. Фермата е поставена под възбрана, за да се ограничи движението към нея. Определена е 3-километрова предпазна зона в землището на селото,..

публикувано на 05.09.24 в 11:27

Бургас отбелязва 139 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия с тържества

На 6 септември Бургас се присъединява към честванията на едно от най-значимите събития в новата българска история - 139 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. От 10.30 часа на площад „Атанас Сиреков“, пред сградата на Общината, ще бъде извършен ритуал по издигане на флаговете на България, Европейския съюз и на Община Бургас. В..

обновено на 05.09.24 в 11:23

Затварят част от АМ "Тракия" след Карнобат заради катастрофа

Движението при км 327 на АМ "Тракия" след отбивката за Карнобат в посока Бургас се осъществява в активната лента поради катастрофа, съобщават от АПИ.  Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна Полиция".

публикувано на 05.09.24 в 10:54