Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят поетапно "Чаталджа" в събота за асфалтиране

Временна организация на движението ще бъде въведена поетапно на ул. „Чаталджа“ в събота (19.10) в периода т 07.00 часа до 20.00 часа. Причината е реконструкция след подменена ВиК мрежа, информират от Общината. 

В часовете от 07:00 - 15:00 се затваря за движение на превозни средства в участъка от ул. „Байкал“ до ул. „Ген. Владимир Вазов“. 
В часовете от 15:00 - 20:00 на същия ден се затваря за движение на превозни средства участъкът от ул. „Ген. Владимир Вазов“ до кръгово кръстовище с бул. „Тодор Александров“.

Маршрутът на автобусите по линии № Б11, Б12, 8, 17, 18, 18А, 16, Бургас - Равна гора и Бургас - Созопол ще бъде променен и ще пътуват както следва:

През времето на ремонта в двете посоки автобусите ще минават през ул. „Спортна” и бул. „Тодор Александров”. Автобусите ще спират двупосочно на сп. „Спортна“ на ул. „Спортна”.

По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Ремонтират дворното пространство на детска градина „Слънце“ в Камено

От днес започна частичен ремонт и модернизация на дворното пространство на детска градина „Слънце“ в град Камено. Проектът е с обща стойност 200 000 лв. и включва изграждането на интерактивна детска площадка за обучение по безопасност на движението, която ще осигури на малчуганите ценни знания и умения в областта на безопасността на пътя. В рамките..

публикувано на 17.10.24 в 16:00

Слаб интерес при демонстрационното гласуване с машини в Ямболска област

При изключително слаб интерес протича демонстрационното гласуване с машини в Ямболка област. В началото на следващата седмица започват присъствените и онлайн обучения на членовете на секционните избирателни комисии в петте общини на областта. Обучения за гласуване с машина се провеждат в четири от петте общини в Ямболска област, в Болярово е..

публикувано на 17.10.24 в 15:35

В Болярово се изграждат нови зелени пространства

Нови зелени и цветни пространства се изграждат в Болярово. С цялостно обновена визия ще бъдат входно изходните артерии на града. Входът от към Бургас вече е частично залесен, предстои поставянето на билборд по повод юбилейната година за града. Работата по изграждането на новите цветни алеи продължава. Засадени са над 2 хиляди стръка теменужки и над 100..

публикувано на 17.10.24 в 15:27

Сливен предвижда средства за проектиране на ВиК мрежите в селата

Община Сливен ще задели собствени средства за проектиране подмяната на водопреносната мрежа в населените места. Тези средства ще бъдат включени в капиталовата програма на общината за следващата година. Вече е разпоредено да се направи цялостен анализ за определяне на петте села с най-спешен ремонт по мрежата.  Повод за анализа стана недоволството на..

публикувано на 17.10.24 в 15:23

Добрият пример: Как Ивон и Никол от ОУ "Георги Бенковски" върнаха изгубен портфейл

Две ученички от Бургас намериха и върнаха изгубен портфейл на собственика му. Децата учат в основно  училище „Георги Бенковски“ и днес бяха наградени за достойната си постъпка.  Никол Въсекова и Ивон Господинова са от 5 "б" клас. Прибират се от училище, когато на земята намират портфейл. В него има пари. Откриват и документи, от които..

публикувано на 17.10.24 в 15:14

В Сливен подредиха изложба посветена на Добри Желязков Фабрикаджията

Винилна изложба посветена на 190 години от началото на текстилната индустрия в Сливен бе отрита на площад „Цар Освободител“ пред сградата на общината. Изложбата е под надслов  „Добри Желязков Фабрикаджията – първият български предприемач“. Организатори са Община Сливен и Националният музей на текстилната индустрия.  Платната представят историческите..

публикувано на 17.10.24 в 13:48

Жителите на Маринка в протестна готовност след катастрофа с дете на пешеходна пътека

Жителите на Маринка обявиха протестна готовност след катастрофа с дете на пешеходна пътека по международния път I-9, който минава през селото. Той е изключително натоварен, тъй като води към турската граница, а при катастрофи на главния път поема и целия трафик към Южното Черноморие. Кметът Иван Агафонов отправя редица искания за..

публикувано на 17.10.24 в 14:05