Радио – айляк

Some Details

Публикации

Д-р Евелина Иванова

В „Радио айляк" днес: Емоции и затлъстяване и как да отслабнем

„Казах на жена ми, че е напълняла. Три дни не я видях. На четвъртия започнах да виждам малко с едното око“ С малко хумор откриваме днешното издание на „Радио айляк“, но темата ни е сериозна и сигурно вече се досещате, ще говорим за отслабване...

обновено на 24.03.23 в 10:30

Зумба инструкторът Мария Аврамова гостува в "Радио айляк"

Зумба инструкторът Мария Аврамова ще е гост в предаването „Радио айляк“ след емисията новини в 11 часа. Зумба е фитнес и за тялото, и за душата, казва тя: "Понякога упражненията са така натоварващи, че успяват да ангажират цялото тяло. Освен цялото..

публикувано на 17.03.23 в 09:44

Кампанията „Спорт за всяко бургаско дете“ днес в радио "Айляк"

Според „Европейската асоциация за изследване на затлъстяването“ България (в частност Бургас като водещ в страната град) заема едно от челните места с често срещано наднормено тегло в детска възраст. Като алтернатива и превенция на това идва..

публикувано на 10.03.23 в 09:59

Тайните на китайската чаена церемония разкриваме в "Радио - айляк"

Петъкът ни зарадва със сравнително слънчево и относително топло време за февруари. А, по стара българска традиция, в петък планираме уикенда. Една по-нетрадиционна покана ще ви отправим в „Радио – айляк“ днес – една ефирна екскурзия до съседен Китай,..

публикувано на 17.02.23 в 11:00

В "Радио Айляк" на 10 февруари:

В днешното издание на „Радио Айляк“ ще ви пренесем в малко по-източната част на света - а именно Южна Корея. Различната култура носи и различно кино, кухня и музика. Някои от вас може би знаят за т.нар. халю вълна - световното разпространение на..

публикувано на 10.02.23 в 10:20

Златка Димитрова днес в "Радио Айляк"

В днешното издание на „Радио Айляк“ на преден план излизат инфлуенсърите, тяхната дейност и влияние върху аудиторията в социалните мрежи. Много млади хора в последните години избират да последват примерите на любимците си от Интернет, а други - решават..

публикувано на 03.02.23 в 10:00

"Радио айляк" на 27 януари:

Все повече хора избират да се хранят природосъобразно. Много от тях приемат философията на вегетарианското и веганско хранене.  Хората от здравословна гледна точка прибягват до това да не ядат месо и да не прибягват до захар.  Как да приготвяме..

публикувано на 27.01.23 в 10:44

Ракел Стойчева: Фитнесът помага и при здравословни проблеми

Красивото тяло изисква много време и усилия , казва професионалният фитнес инструктор Ракел Стойчева.  „Влизайки във фитнеса обаче хората трябва да знаят, че няма да се случат чудеса, храненето е основното . След празниците..

публикувано на 20.01.23 в 13:07
Ракел Стойчева - професионален фитнес инструктор

Как да свалим излишните килограми след празниците – в предаването "Радио айляк"

Коледа и Нова година отминаха, но за някои оставиха в наследство някой и друг излишен килограм. Как да ги свалим най-ефективно е въпросът, който вълнува в момента мнозина.  Ракел Стойчева знае отговора – тя е професионален фитнес инструктор...

публикувано на 20.01.23 в 09:55

Зимни трапези и греяно вино - днес в "Радио Айляк"

Зимното настроение може да бъде създадено, дори и без сняг отвън, каквото е и нашето положение в момента. Пускате си филм, завивате се, приготвяте си топъл шоколад и нещо сладко за хапване, обувате пухкави чорапи и ето…атмосферата се променя. Макар и..

публикувано на 13.01.23 в 10:50