Ученици от няколко поколения молят за финансова подкрепа за болната си учителка

Няколко поколения ученици са обединили усилията си за да помогнат на любимата си учителка Надежда Райкова. Тя се нуждае от скъпоструващо лечение в чужбина и се е обърнала с молба за помощ в социалните мрежи. Диагнозата й е прогресиращ карцином..

публикувано на 31.10.16 в 15:01

Дарителска кампания събира средства за ремонт на читалището в с.Подвис

Необходим е авариен ремонт на покрива на читалище   „Христо Ботев“  в сунгурларското село Подвис, но за него обаче няма средства. Местните жители са създали инициативен комитет за спасяването на културната институция и са обявили дарителска кампания..

публикувано на 26.08.16 в 14:42
Малката Тани със своето семейство

Зов за помощ! Малката Тани има нужда от помощта ни

Тани е едно слънчево и усмихнато дете, което спешно се нуждае от подкрепа. Тя страда от герминативно-клетъчен тумор със злокачествен характер и състоянието й се влошава с всеки изминал ден. Надежда има и тя е спешна операция и химиотерапия в..

публикувано на 04.04.16 в 11:43

ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИМ ЖИВОТ!

Тодор Атанасов Топлев  е от Пловдив. Той е пожарникар повече от 25 години,  семеен, има две деца. Награждаван е многократно за работата си и е отличен спортист. Спасил е десетки животи. В края на месец ноември 2015 г. на Тошко е поставена диагноза..

публикувано на 11.02.16 в 15:34

Да спасим зрението на малката Ани

Този крехък организъм страда от Вроден хипотиреоидизъм, Сколиоза, Спина Бифида, Тежък хиперфлексибилитет, плоскъстъпие, скъсен десен крайник, Миопия, Страбизъм, Силен хоризонтален нистагъм и последната най-ужасна диагноза Атрофия на Лебер. (виж..

публикувано на 12.01.16 в 14:37

Майки от Бургас в подкрепа на малкия Павел

Бургаски майки организират благотворителен базар за събиране на средства за лечението на 6 - годишния Павел от Варна. Инициативата предстои в края на тази седмица и една от поредните в страната, която ще се проведе под мотото „Да помогнем на Павчо“...

публикувано на 30.09.15 в 10:11

Да помогнем на НОРА

Журналистката Елеонора Петрова се нуждае спешно от средства за да продължи лечението на коварно заболяване в рядко срещана форма. Продължителните опити с терапия в България не дават резултат. Надежда и шанс за Елеонора Петрова е да продължи лечението..

публикувано на 30.06.15 в 11:43

Да помогнем на 25-годишен млад баща в тежко състояние

25-годишният мъж, баща на 6-месечно бебе, страда от раково заболяване и се нуждае спешно от средства за операция в чужбина.  Молим Ви за помощ в набирането на нужните средтсва.  Можете да се присъедините към благотворителната кауза с каквото и..

публикувано на 25.06.15 в 16:06

Помогнете на млада бургазлийка да получи втори шанс за живот

Близки и колеги на Тереза Ганчева събират средства за бъбречна трансплантация Близки и колеги на бургазлийката Тереза Ганчева стартираха благотворителна кампания за събиране на средства за бъбречна трансплантация. Тереза е на 32 години, от..

публикувано на 21.05.15 в 08:31

„Да помогнем на Натали“

Натали е на 6 години и страда от Детска церебрална пареза.  Тежко заболяване, което изисква непрекъснати грижи и процедури за поддържане на двигателната функция.  За подобряване състоянието на детето е необходима пост-оперативна рехабилитация в..

публикувано на 04.05.15 в 12:52