Мануел Локатели

Локатели беше избран за Играч на мача

Халфът на Италия Мануел Локатели беше избран за Играч на мача с Швейцария от група “А” на Евро 2020, завършил 3:0. Локатели вкара два гола за успеха, като това е и първата среща в кариерата му изобщо, когато се разписва на два пъти. Репортерът..

публикувано на 17.06.21 в 07:34
Антоан Гризман асасдасд

Антоан Гризман е най-добър играч на Евро 2016

Нападателят на Франция Антоан Гризман бе обявен за Най-добър играч на европейското първенство по футбол. 25-годишният французин стана голмайстор на шампионата с 6 попадения и жури от специалисти единодушно го избра за номер 1 на Евро 2016. Освен с 6..

публикувано на 11.07.16 в 17:58
Португалия

Португалия е новият крал на Европа

Съставът на Португалия е новият европейски шампион по футбол. Португалците надиграха считания за фаворит отбор на домакините от Франция с 1:0 след продължения в големия финал на шампионата на Стария континент, изигран на "Стад дьо Франс" в..

обновено на 11.07.16 в 08:43
Марк Клатенбърг

Марк Клатенбърг ще ръководи финала на Евро 2016 Португалия-Франция

       Марк Клатенбърг ще ръководи финала на Евро 2016 между Португалия и Франция, който е в неделя. За 41-годишния британец това ще бъде четвърти мач на Евро 2016. Досега той ръководи срещите Белгия - Италия и Чехия - Хърватия от груповата фаза,..

публикувано на 08.07.16 в 13:21
Бастиан Швайнщайгер

Бастиан Швайнщайгер подобри рекорда на Клозе за най-много мачове на световни и европейски първенства

Германският полузащитник Бастиан Швайнщайгер подобри рекорда на своя сънародник Мирослав Клозе за най-много мачове на световни и европейски първенства по футбол. Швайнщайгер започна като титуляр за Бундестима в полуфиналния мач срещу Франция на Евро 2016,..

публикувано на 08.07.16 в 09:38
Антоан Гризман

Героят за французите Антоан Гризман: Победихме заради страхотното представяне на целия отбор

Героят за френския национален отбор по футбол в полуфинала от Европейското първенство срещу тима на Германия Антоан Гризман сподели, че победата с 2:0 е дошла след страхотното представяне на целия тим: Имах желанието да бия дузпа в такъв отговорен мач и..

публикувано на 08.07.16 в 09:19
Дидие Дешан

Дидие Дешан: На финал сме, трябва да вземем трофея

Селекционерът на френския национален отбор по футбол Дидие Дешан логично определи състава на Германия като най-тежкия съперник, с който неговите момчета са играли досега на Европейското първенство. Във втория полуфинал от шампионата, домакините надиграха..

публикувано на 08.07.16 в 08:57

Гризман прати Франция на финал

Франция ще играе срещу Португалия на финала на Европейското първенство в неделя, след като победи с 2:0 в Марсилия световния шампион Германия. Домакините на турнира вкараха по един гол във всяко от полувремената, като големият герой за “петлите” отново бе..

публикувано на 07.07.16 в 23:56

Гарет Бейл: Горди сме с представянето си

  "Сега е трудно да се анализира нашето представяне, защото е непосредствено след мача. Разбира се, разочаровани сме, че не сме на финала. Но направихме всичко, което е по силите ни, на терена. Вложихме се напълно, заяви Гарет Бейл след поражението на..

публикувано на 07.07.16 в 12:05

Португалия е първият финалист на Евро 2016

Португалия ще играе за втори път в историята си финал на Европейско първенство, след като победи с 2:0 Уелс в Лион. Кристиано Роналдо бе големият герой за тима си, след като вкара гол и даде асистенция. Така Роналдо спечели и задочният сблъсък със..

публикувано на 06.07.16 в 23:49

Дидие Дешан не разкрива тактиката срещу Германия

  Френският национален селекционер Дидие Дешан очаквано не пожела да разкрие тактическите си планове за предстоящия полуфинален мач от европейското първенство по футбол срещу Германия. Мачът е насрочен за четвъртък, 7-и юли, от 22 часа българско..

публикувано на 06.07.16 в 16:49
Крис Коулман

Селекционерът на Уелс: Отстъпваме на Португалия по много показатели

Селекционерът на уелския национален отбор по футбол Крис Коулман не се притеснява от наказанията на двама от основните играчи Аарън Рамзи и Бен Дейвис за полуфинала на Европейското първенство срещу тима на Португалия.  Имам доверие на всички момчета...

публикувано на 06.07.16 в 09:04
Мартин Кален

УЕФА вярва, че форматът на Европейското първенство с 24 участника е успешен модел

УЕФА вярва, че форматът на Европейското първенство с 24 участника е успешен модел и дава възможност малките нации да успеят в стремежа си да стигнат до финалните етапи, заяви директорът на турнира Мартин Кален. Европейската футболна асоциация имаше 8..

публикувано на 06.07.16 в 08:53
Оливие Жиру

Оливие Жиру: Германия е като черна котка за нас, но искаме да променим традицията

Съставът на Франция ще срещне в Марсилия тима на Германия в полуфиналите на европейското първенство по футбол и ще се опита да постигне първа победа на голямо първенство срещу този съперник от 1958 година насам. Германия е като черна котка за нас, но ние..

публикувано на 04.07.16 в 17:12
Крис Коулман

Крис Коулман: Уелс не се страхува от никого

Уелските национали се намират в непозната територия, но не се страхуват, категоричен е националният селекционер Крис Коулман. Той обясни, че една от силните страни на отбора е това, че "белезниците" са паднали с класирането на европейските финали..

публикувано на 04.07.16 в 09:10

Марио Гомес приключи с Евро 2016

Отборът на Германия ще бъде и без Марио Гомес до края на Европейското първенство във Франция. Централният нападател на Бундестима няма да може да вземе участие в оставащите мачове, след като се оказа, че е скъсал мускул. Гомес бе принудително..

публикувано на 04.07.16 в 08:56

Франция е на полуфинал след разгром над Исландия

Франция е на полуфинал след невероятен мач и паметна победа с 5:2 над Исландия на “Стад дьо Франс” в парижкото предградие Сен Дени. “Петлите” показаха страхотна игра и вкараха 4 гола още през първото полувреме.  Оливие Жиру изведе домакините на..

публикувано на 03.07.16 в 23:58
Сами Хедира

Европейското първенство за Сами Хедира приключи

Сами Хедира приключи с европейското първенство по футбол, което продължава във Франция, твърди германското списание "Кикер". Халфът на Бундестима ще лекува разкъсване на мускулни влакна в бедрото на левия крак, като контузията беше получена през първото..

публикувано на 03.07.16 в 18:46

Германия отстрани кошмара си Италия

Германия се класира за полуфиналите на Европейското първенство по футбол след победа с дузпи над Италия. Това беше първи успех на Бундестима над италианците в голямо първенство. Редовното време и продълженията завършиха при резултат 1:1, но при дузпите..

публикувано на 03.07.16 в 01:05

Дебютантът Уелс ще играе полуфинал на Евро 2016

Португалия - Уелс. Това ще бъде първият полуфинал на Европейското първенство по футбол, след като Уелс победи с 3:1 Белгия и си осигури място в следващата фаза.  Драконите от острова изоставаха в резултата след гол на Раджа Наинголан още в 13-та..

публикувано на 01.07.16 в 23:49