Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелилите второ място на детската "Евровизия" Крисия, Хасан и Ибрахим се завърнаха в България

Снимка: БГНЕС
Минути след 17 ч. на летище София пристигнаха Крисия, Хасан и Ибрахим, които спечелиха престижното второ място в конкурса за детска песен на "Евровизия" в Малта. Тримата бяха посрещнати от близки и почитатели на ВИП терминала на аерогарата. В първите си думи пред българските медии развълнуваната и усмихната Крисия заяви, че е уморена, но щастлива и че не съжалява, че не е спечелила първото място на детската "Евровизия" в Малта:

Много се радвам, че съм избрана точно на второ място, каза тя и описа очакванията си за бъдещето така: Да продължавам да пея и да се справям с всички трудности.

Крисия каза още, че заедно с Хасан и Ибрахим са много доволни от представянето си на конкурса. 

На Терминал 1 на летище София се бяха събрали много близки и почитатели на Крисия, Хасан и Ибрахим. Чакащите полета от Малта бяха както от София, така и от други градове в България. За "Хоризонт" един от феновете на трите млади звезди заяви:

Много се гордея с тях, с това, което постигнаха. А те постигнаха толкова много, колкото други известни личности за 20 години не можаха да постигнат. И това е голямо постижение за нашата държава и голям престиж и ние много се гордеем с тях и много ги обичаме.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14