Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Все още не е ясно кой е заснетият младеж след убийството в Борисовата градина

Снимка: БГНЕС

Все още не е ясно кой е младежът, заснет от камери в Борисовата градина в София на 2-ри юни, близо до мястото, където беше убит ученикът Георги Игнатов. Това каза главният секретар на МВР Георги КостовТой уточни, че всички сигнали на граждани са проверени по случая, но до момента няма резултат:

Не бих го класифицирал като заподозряно лице. Бих го класифицирал като лице, оперативно значимо и относимо към извършеното престъпление. Разговорът с него и провеждането на някакъв вид оперативна беседа би дал ценни насоки за работата по разследването на това досъдебно производство. За съжаление към момента лицето не е установено. Всички сигнали, подадени от граждани, са обработени без резултат.

Според Георги Костов всички версии за жестокото убийство на 16-годишния Георги Игнатов са вероятни. Той допълни, че не бива разследването на един толкова тежък случай да се води по електронен път. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.