Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Целият състав на полицията в София е ангажиран за охраната на реда в столицата на 24 май

Снимка: БГНЕС

Целият състав на полицията в София е ангажиран за охраната на реда в столицата на 24 май. Пред "Хоризонт", директорът на СДВР Младен Маринов обясни, че това се налага не само заради честванията на празника и абитурентските балове, но и заради утрешния футболен мач ЦСКА-Монтана: 

Доколкото е възможно ще се следи в отворените социални мрежи информацията. Към момента има заявено официално и съгласувано със Столична община шествие, което започва в 18.00 часа от Народния театър "Иван Вазов“, по улица "Славянска“, улица "Раковска“, улица "Гурко“, до Националния стадион. На него не очакваме да има някакви провокации. Ние ще вземем всички възможни мерки както за униформено присъствие, така и за цивилни полицаи, които ще съблюдават за провокации, за групички, които търсят някакво спречкване и ще се вземат съответните мерки - каза директорът на софийската полиция Младен Маринов.
 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.