Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

S.A.R.S забиват на Love CHange Music Festival в Ловеч

С концерти на популярни рок и поп групи от Балканите в Ловеч продължава Love CHange Music Festival, който се провежда в парка на бившата казарма. Кулминацията на вечерта ще е сръбската рок-поп група S.А.R.S., която вече има около десет концерта у нас. За феновете си в Ловеч S.A/R.S. ще изпълнят най-доброто в репертоара си, каза вокалистът на групата Жарко Ковачевич:

Очаквам да премине добре, с много настроение и позитивна енергия. Досега сме имали концерти в София и в Созопол, много сме щастливи, че можем сега да сме в Ловеч. Когато дойдохме за първи път в София, бях изненадан, че имаме толкова много почитатели в България. Ние не знаем дали публиката тук ще е само местна или ще има и от други градове. Ще свирим и пеем час и половина и затова няма да имаме време да експериментираме, а ще представим най-доброто от себе си. Българската публика е различна, приветства ни шумно, с емоции и настроение.

За гостите на фестивала са предвидени уъркшопове за деца, безплатна конна езда, феншопове и други атракции.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14