Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лорина Камбурова, Росен Пенчев и Орлин Павлов - гости в предаването "Бъди какъвто си"

Росен Пенчев, Лорина Камбурова и Орлин Павлов в БНР
Снимка: БНР

Силно начало на 2018-а година за актьорите-музиканти Лорина Камбурова и Росен Пенчев и за музиканта-певец Орлин Павлов. Лорина се снима във видеоклипа „Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед“ по повод  българското председателство на ЕС. Предстои премиерата и на новия телевизионен сериал "Скъпи наследници", в който с голяма роля освен Лорина участва и Орлин Павлов. В началото на януари бе премиерата на новия български игрален филм "Нокаут", където Орлин Павлов също има главна роля.

В предаването "Бъди какъвто си" премиерно прозвучаха песните "Още малко" от сериала "Скъпи наследници", изпълнена от Орлин Павлов, и "Сънувам лятото" на дуета Ross'n Lorina. А песента "Funny Side of Me" от филма "Нокаут" оглави първата седмица на новата класация за българска поп и рок музика "БНР ТОП 20". Освен това Росен и Лорина заедно с групата си имат активни музикални клубни изяви в София и страната.


Повече за музикалните проекти на Ross'n Lorina и на Орлин Павлов чуйте в прикачения файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14