Заедно след полунощ

от понеделник до събота
от 0.30 до 2.00 часа

Публикации

Албена Баева

Художникът като арбитър в спора за бъдещето

Албена Баева е художник, експериментатор, фантазьор, създател на създаващи джаджи. Тя работи в пресечната точка на изкуство, технология и социална наука и от тази своя позиция наблюдава метаморфозите на света. Най-важното от разговора е споделянето..

публикувано на 15.10.21 в 14:35
Ивайло Дончев

Нестандартни градски турове с Ивайло Дончев

Когато свободното пътуване спря, пътуващите хора заговориха за откритията си, за емоциите, които изпитват, пътувайки, за различните посоки на света и за различните гледни точки на пътниците. Така стана ясно, че в града освен официални туристически обекти..

публикувано на 06.10.21 в 13:38

Гери Балевска: Имаме нужда от посланията на госпъл музиката

Специални гости в „Заедно след полунощ“ в Деня на музиката са  диригентът и създател на Sofia Gospel Choir Гери Балевска и една от солистките на хора – кипърката Натаса Андреу. Един разговор за мястото на този вид музика на българската сцена, вярата и..

публикувано на 04.10.21 в 17:10

Ивайло Петров: Когато човек е достатъчно искрен, това му придава стойност

Ивайло Петров описва себе си като универсален фотограф – заема се с дадена задача и влага в себе си цялата креативност, на която е способен и идеите лесно започват да нахлуват в главата му. На практика обаче изкуството на Ивайло е многолико, а на заден..

публикувано на 31.08.21 в 15:15
Васил Хаджигрудев като сайбър-пънк вожд

Васил Хаджигрудев в „Заедно след полунощ“

Поводът да поканим един от любимите ни контрабасисти от новата българска джаз вълна в последното издание на „Вавилонската фонотека“ (вторнишкото издание на „Заедно след полунощ“) преди едномесечната лятна ваканция, е минитурнето на триото ХАКО в София,..

публикувано на 26.07.21 в 17:24

Д-р Ваньо Везиров – Приключението медицина и свободните съчинения с 3D принтер

Заедно след полунощ с д-р Ваньо Везиров, лекар и визионер в областта на медицината, за когото тя не е просто суха теория, а място за безбройните му идеи как да помогне – на студенти, медици, пациенти. Той е създател на OS Implants и носител на награда..

публикувано на 10.07.21 в 08:30
Роберто Фонсека и хор Нови български гласове с маестро Георги Петков

Роберто Фонсека с Нови български гласове и с трио в София

„Аз съм много отворен към работа с музиканти от каквито и да е жанрове, за мен музиката е едно цяло. Моята музика е резултат от изучаването на различни музикални стилове, което прави така, че тя да звучи свежо на хората, да ги кара да се забавляват и да..

публикувано на 06.07.21 в 19:00
Венелин Шурелов

Венелин Шурелов, който съдържа в себе си повече от един човек

Един човек от породата на визуалните артисти – сценографът Венелин Шурелов, гостува в „Заедно след полунощ“. Роден в Бургас. Пътят на дигиталния артист и преподавател започва от Средното художествено училище за приложни изкуства в Трявна, където още..

публикувано на 06.07.21 в 15:25
 Бистра Окереке с първата бройка от книгата „Аз зад черното и бялото“

Бистра Окереке – „Аз зад черното и бялото“

Дебютната стихосбирка на актрисата Бистра Окереке „Аз зад черното и бялото“ ще бъде представена във вторник, на 29 юни от 18.30 ч. в Къщата са София (ул. „Миджур“ 12). Книгата се състои от три цикъла – „Черно“, „Бяло“ и „Аз“ и съдържа над 80..

публикувано на 26.06.21 в 09:05