Заедно след полунощ

от понеделник до събота
от 0.30 до 2.00 часа

Публикации

Юрий Вълковски

Оптимизъм в дългосрочен план

Юрий Вълковски е вече бивш зам.-министър на културата от кабинета "Петков", притежава специфичен опит в областта на социалното предприемачество, разчита правилно значението и разликата между политика в областта на културата и културни политики, разбира..

публикувано на 01.11.22 в 17:00

С начина си на общуване създаваме реалността

С начина си на общуване, с езика, който използваме, създаваме реалността, в което живеем Разговорът е част от поредицата, започнала с новия сезон "Жените – първа линия или ариергард" Преди точно една година с Мария Николова проведохме разговор за езика..

публикувано на 31.10.22 в 16:00

Опит за опитомяване на дивото

Започваме да отстояваме правата си – лично и колективно. Започваме да се обединяваме около общонационални каузи. Започваме освен за частното, да ни пука и за общото. Започваме, започваме, започваме... Това казват семейство Мила и Милен Димови. Отстрани..

публикувано на 28.10.22 в 16:30
Весела Николаева

Ако си любопитен към света, той ти се отблагодарява с благодатни и неизследвани теми

Весела Николаева е дългогодишен журналист в печатни медии, PR и защитник на различни обществени каузи. Работи ли по някоя тема, вниманието ѝ е приковано към всички детайли, към пропуснатото, недоизказаното, забравеното, скритото.   От 2005 година..

публикувано на 12.10.22 в 14:15

Светът е създаден, за да можем да разказваме истории и да пътуваме в тях и чрез тях

Красимира Кодукова и Гергана Тодорова се срещата в момент, когато всяка една вече е поставила основните си приоритети и знае какво иска и търси в живота и от него. Започват да работят заедно, без илюзии и без да жалят усилия. Напредват уверено в нелекото..

публикувано на 11.10.22 в 12:45
Христо Анастасов

Ако няма идеи в политиката, няма да има и морален коректив

Христо Анастасов е историк и политолог. В нощта след парламентарните избори беше необходимо най-накрая да поговорим за политика сериозно, без лозунги и популизъм. След направения избор остава да намерим отговор на въпросите какво е политиката..

публикувано на 04.10.22 в 17:35
Маргарита Левиева

За смисъла да предизвикаш мечтите си

Има жени, пленяващи с неизтощимата енергия, която излъчват. Маргарита Левиева е превърнала своя живот в доказателство за непобедимата сила на вдъхновението, вярата и ентусиазма. "Трябва да се работи" – казва тя, без да поставя условности. Трябва да се..

публикувано на 19.09.22 в 08:15

Юлиaна Николова за значението, смисъла и съдържанието на законите

Юлиaна Николова е позната на медиите. Често срещаме нейната позиция по значими обществени проблеми, изразена в статии и интервюта. Популярността ѝ не е случайна, а както се казва "изработена" в усилията на една кариера, случайно или не, обвързана..

публикувано на 09.09.22 в 12:05
Марта Георгиева

Симптомът "жестокост"

Насилието над животни е факт и все по-често се разбира за него от медии, съседи или близки. Неотдавна се разбра и за пореден опит, съвсем нарочно, да бъде прегазено куче в столичен квартал. Насилието над животни е наказуемо, но агресивните хора сякаш не..

публикувано на 03.07.22 в 10:05
Даниел Цочев

Даниел Цочев след полунощ. Защо не

Какво е чувството да изиграеш Левски? А да пееш като Емил Димитров?  Даниел Цочев завинаги ще остане в сърцата на българските зрители с ролята на Васил Левски в телевизионната постановка „Тайната вечеря на Дякона Левски“ от Стефан Цанев. Даниел Цочев е..

публикувано на 21.02.22 в 15:30