Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ергюнал Сабри победи Прохор Рязанов от "Черно море" Варна

Звездата на Арда бокс Ергюнал Сабри победи Прохор Рязанов от "Черно море" Варна с 5:0 съдийски гласа в полуфинала на републиканското първенство за младежи, което се провежда в Петрич. Утре той излиза във финален сблъсък срещу състезателя на Локомотив София Янис Еморофидис. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Първа акция по почистване на лагера край Широко Поле

Доброволци ще почистват лагера край Широко поле

Доброволците от Туристически информационен център към Община Кърджали заедно с дамите от спортно-интелектуален клуб "Ахридос" организират нова акция за почистване. Това съобщи председателят на клуба Елена Топалова. Събитието ще се състои на 1 септември във военния лагер на Широко поле, а целта е подобряването на условията в него. Кампанията е част..

обновено на 30.08.24 в 19:09

Над 100 милиона лева ще струват предсрочните избори на 27-и октомври

Над 100 милиона лева ще струват поредните предсрочни избори у нас.  Служебният кабинет прие План сметка за необходимите разходи за организацията и провеждането на предсрочния вот на 27-и октомври. Има готовност да се осигурят и още средства за да се разплатят обществените поръчки, които ЦИК ще сключи за логистика и техническа поддръжка на машините за..

публикувано на 30.08.24 в 17:25

Няма засечени продажби на енергийни прахчета в Кърджали

Няма установени продажби на опаковки с енергиен прах в Кърджали. Не са засечени такива субстанции на територията на областта.   Проверени са осем обекта от два екипна на Регионалната здравна инспекция - Кърджали. Това съобщи секретарят на институцията Петя Папазова.  Проверките продължават и в другите общини, допълни още тя.

публикувано на 30.08.24 в 16:50

Ескалира напрежението пред имота на Доган в столичния квартал "Бояна"

По-рано този следобед напрежението пред имота в столичния квартал  "Бояна", известен и като "сараите на Ахмед Доган", ескалира за кратко. Около 100 привърженици на почетния председател на ДПС, които от сутринта се събраха пред къщата, която той от много години обитава, се опитаха да нахлуят в имота малко след 14.00 часа. Сред тях беше синът на Доган -..

публикувано на 30.08.24 в 16:15

РЗИ даде указания за допълнително пръскане срещу комари заради западнонилската треска

РЗИ-Кърджали даде указания на общините в областта за допълнително пръскане срещу комари. Това се налага заради разпространението на западнонилска треска у нас, съобщи Петя Папазова, секретар на институцията. "Съгласно указания на министерство на здравеопазването сме информирали медицинските специалисти за епидемичната ситуация в страната по..

обновено на 30.08.24 в 14:45
Ресми Мурад

Ресми Мурад: Няма правни мерки за влизането в дома на Доган

Домът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган не е само жилище на Ахмед Доган, а част от историята на ДПС и затова сме обезпокоени. Тук са се вземали много важни политически решения, каза пред Радио Кърджали областният лидер на ДПС Ресми Мурад. По думите му няма предприети правни мерки за влизането в дома на Ахмед Доган и самият той не е бил..

публикувано на 30.08.24 в 12:44

Ремонтираха основната пътна артерия в Широко поле

Ремонтираха основно улица „Осми март“ в с. Широко поле. Работата по обекта приключи в рамките на 4 месеца.  Строително-монтажните работи са на стойност 340 000 лева /без ДДС/. Финансирането е осигурено по проект "Ремонт и рехабилитация на улица в село Широко поле, община Кърджали" на МИГ Стамболово - Кърджали 54, Мярка 7.2. Това съобщиха от Община..

публикувано на 30.08.24 в 12:03