Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и най-вкусното предаване в ефира на радио Кърджали, Вкусен следобед, това е епизодът от днес, 24 май . Днес ще ви предложа да отпразнуваме заедно Деня на българската просвета и култура и на славянската..

публикувано на 24.05.20 в 18:38

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед" , това е епизодът от тази неделя, 17 май . Желая ви два часа, прекарани хубаво в компанията на радио Кърджали . Първо ще ви разкажа за тазгодишната кампания Да преброим врабчетата,..

публикувано на 19.05.20 в 15:17

Божидар Чолаков, автор и водещ на предаването "Полет над Родопите": Магията на радиото е в гласа

В студиото на радио Кърджали, на предаването "Вкусен следобед" гостува Божидар Чолаков, редактор и водещ на предаването "Полет над Родопите ", за да си поговорим за годишнината на радио Кърджали, за страстта му към фолклора и за още по-вкусни..

публикувано на 11.05.20 в 13:58

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова, това е епизод на предаването Вкусен следобед от 10 май . Дано сте си взели малко глътка свобода след падането на карантината, но все пак ви желая това да става умно и в умерени дози . С две думи, помързелувайте си..

публикувано на 11.05.20 в 13:11

Фронтменът на група "Хоризонт" Валери Славчев: Истински обичаме радиото

Фронтменът на група Хоризонт Валери Славчев , е роден по това време, в което да слушаш радио е модерно. То довява новите гласове в рока и допринася за обогатяване на музикалната култура и вкусове на българските ценители на тази музика ...

публикувано на 10.05.20 в 18:58

Росица Генчева: Радио Кърджали е гордост за нашия град

Идва ред на поздравите за рождения ни ден на радио Кърджали. Както знаем, на всеки рожден ден, се говори за вкусни неща, най-вече за торта, но и за всичко, свързано с апетитната трапеза. Затова нямаше как да не се сетя за топкулинаря Росица..

публикувано на 10.05.20 в 18:18

И...четенето продължава с приказки за сладки сънища

В тези трудни времена, е съвсем естествено да искаме да посегнем към някоя хубава книга или да се приютим в някой спомен - от лято, от радостни моменти с близки хора, от сърдечни срещ и. И още малко ще ни заухае на море, усещаме пясъка под..

публикувано на 05.05.20 в 18:42

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и предаването Вкусен следобед, това е епизодът от 3 май.  Очакват ви два часа с хубава музика, задълбочени разговори на красиви теми и срещи със светли хора. В първата част на п редаването потърсих един наш..

публикувано на 04.05.20 в 18:09

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен Радка Петкова и най-вкусното предаване на радио Кърджали , това е епизодът от 26 април. Време е да се отпуснете, защото и тези два часа ще изпълним с хубави разговори на приятни теми, с аромата на вкусни рецепти и..

обновено на 29.04.20 в 22:04

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед", това е епизодът от 19 април, Великден, празникът на всички празници. Желая ви и вие да възкръснете за нов живот, изпълнен с вяра в доброто, радост и светлина! Както и да сте..

публикувано на 19.04.20 в 20:26