Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

Петър Чухов: Здравословният нарцисизъм е абсолютно необходим не само за твореца

А сега искам да ви представя един писател, който отговаря на критериите за артист. Това е Петър Чухов, а творческите роли, с които се е нагърбил, не са никак малко . Петър Чухов пише разкази, хумористични редове, хайку, стихове , както и..

публикувано на 13.12.19 в 16:05

4Magic: Всеки може да направи своя Вселена от чувства и емоции

Четири цветни момичета, всяко от тях с различна магия в себе си, достатъчна, за да създаде приятно объркване навсякъде , където се появят. Това са  Елия, Никол, Валентина и Елеонора или дамския квартет  4Magic.  Последно, те пуснаха видео към третия си..

публикувано на 12.12.19 в 11:55

Лайф коуч Иван Мирчев: Някои хора търсят преживявания, други материални подаръци

Всичко, което искам за Коледа, си ти, се пее в популярната песен на Марая Кери, станала световен мегахит и един от символите на светлия празник. Но осветлява ли християнската Коледа всеки дом и всяко сърце . Или, както в прочутата повест..

публикувано на 10.12.19 в 17:28

Дядо Коледа пристига с теснолинейката

Ако все още се чудите, къде може да срещнем дядо Коледа и дали се налага да го чакаме дълго , то това предложение е за вас. Дали белобрадият старец пътува с влак? В специален Коледен влак ще се превърне теснолинейката "Родопи" на 14 декември ...

публикувано на 10.12.19 в 13:51

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и епизодът на предаването "Вкусен следобед" от тази неделя по мързеливо врем е, когато си почиваме с пълна сила. Почиваме , освен ако не сме заседнали пред компютъра или пред телевизора, защото почивка, в която..

публикувано на 08.12.19 в 18:26

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова, това е епизод на предаването "Вкусен следобед" от 1 декември . Празниците вече чукат на вратата и навяват представи за сняг, сън на топло покрай камината, дядо Коледа от далечна Лапландия и подаръци . И колкото и да сме..

публикувано на 02.12.19 в 08:55

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова, това е епизод на Вкусен следобед от 24 ноември - глътката свеж ефир в неделя следобед, когато си говорим за нещата от живота, както малките, като хубавото настроение, така и значимите, тези, които ни правят радостни и..

публикувано на 25.11.19 в 10:37

Хубавото българско зеле на пазара в Кърджали - цените варират от 70 ст. до левче

Сега правим малко рязък завой, и отиваме на кърджалийския пазар, където обаче ще си търсим не някоя магическа отвара, а всъщност, нашето си българско кисело зеле. То, се познава по крехките, светли листа без много жилки, по това че е леко,..

публикувано на 13.11.19 в 13:51

Весела Фламбурари: Страшните герои от приказките учат децата да не се страхуват от вътрешния си свят

А сега искам да си поговорим за някои герои от приказките, но не за обичайните, към които всички сме били привързани като деца. Сигурно всеки от вас се сеща за малката русалка, или за оловния войник, както и за много други приказни същества . Не малко от..

публикувано на 20.11.19 в 14:35

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, Вие сте с мен, Радка Петкова и най-цветното и вкусно предаване на радио Кърджали . Това е епизодът от 10 ноември, 2019 г. За него съм ви подготвила букет от теми, които ще отговорят и на по-изисканите вкусове. Първо, точно днес, в деня..

публикувано на 10.11.19 в 18:27