Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момчетата до 14 години на "Арда бокс" тръгват на държавно първенство


Девет момчета ще води треньорът на "Арда бокс" Стоян Узунов на започващия утре в Петрич Държавен личен шампионат за ученици до 14 години. Кърджалийските състезатели за първи път ще се качат на официален ринг, така че селекционерът не смее да прави прогнози за преставянето им. Чуйте подробностите в звуковия файл:

Стоян Узунов: Очакваме момчетата да се представят достойно. Няма да давам прогнози, защото те досега не са се качвали на официален ринг и не се знае как ще се държат. Добре са подготвени, тренирахме редовно. Във вторник пътуваме, вечерта е техническата конференция и в сряда започват двубоите.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Гъст дим се вижда от магистралата край Атина от горския пожар, който избухна в земеделска земя и горска зона във Варнава, регион Атика, Гърция, 11 август 2024 г.

Гори край Атина, евакуират жители и туристи

Голям пожар се запали до Атина. Горят и къщи. Огнеборците спасяват хора, обкръжени от огъня. До четвъртък включително страната е с много висок риск от пожари, съобщават от Гражданска защита в южната ни съседка. 3000 евро глоба за палене на огън на открито в Гърция Големият пожар, избухнал във вилна зона до Атина, в района на Варнава, достигна до..

публикувано на 12.08.24 в 07:07

Прогнозата е за слънчево и горещо време

Слънчево време обещават за първия ден от новата седмица синоптиците. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 34 и 39 градуса. В Кърджали ще бъде слънчево с температури между 18 и 35 градуса. За Хасково синоптиците предвиждат също слънце и по-високи температури - между 20 и 37 градуса...

публикувано на 12.08.24 в 06:56

Голям пожар избухна край Атина, спасяват хора, обкръжени от огъня

Голям пожар се запали до Атина. Горят и къщи. Огнеборците спасяват хора, обкръжени от огъня. До четвъртък включително страната е с много висок риск от пожари, съобщават от Гражданска защита в южната ни съседка.  Големият пожар, избухнал във вилна зона до Атина, в района на Варнава, достигна до къщи, а пожарникарите спасяват хора, които са обкръжени..

публикувано на 11.08.24 в 21:17

Концерт събира обичани артисти и изпълнители на Арена "Спартак"

Голям благотворителен концерт „Ангелите на Каран и Рени“ ще се проведе тази вечер в Кърджали от 20 часа на Арена "Спартак". Той ще събере някои от обичаните от тийнейджърите артисти и изпълнители. Преди концерта в парк "Простор" имаше фен среща с известни инфлуенсъри и тиктокъри. Двете прояви събират средства за лечението на Каран и Рени. Каран е на..

публикувано на 11.08.24 в 17:12

НИМХ: Жълт кода на 12 август, температури между 34° и 39°

Жълт код за високи температури издаде за утре, 12 август, Националният институт по метеорология и хидрология. Предупреждението важи за цялата страна. Според прогнозата на НИМХ през нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. В понеделник времето ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури..

публикувано на 11.08.24 в 14:09

Няма огнища на чума по дребните преживни животни у нас

Проверки на Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) в 551 животновъдни обекта установиха, че  животните са клинично здрави, съобщиха от агенцията. Засилените прегледи продължават през следващата седмица,  заради огнищата на чума по дребните преживни животни в съседни страни.  През измината седмица са прегледани над 11 000 дребни преживни..

публикувано на 11.08.24 в 11:31

Гранична полиция: Заради трафика през "Маказа" и "Кулата" препоръчваме алтернативни пунктове

Трафикът е интензивен на ГКПП "Маказа" ,и ГКПП "Кулата "на вход / изход за леки автомобили, съобщават от ГД "Гранична полиция".  Във връзка със значително увеличените преминавания през ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа“ и големия брой румънски туристи, пътуващи към и от Гърция, от дирекцията  препоръчват използването на алтернативни пунктове на..

публикувано на 11.08.24 в 09:40