Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Откриха мъртъв мъж на сметището в Мадан

Вчера около 14:45ч. на горска пътека в землището на с. Шаренска, общ. Мадан, по пътя от общинско сметище към селото, е намерен починал мъж на 40-години от с. Шаренска, общ. Мадан.

 Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Сигнала за изчезването на мъжа е получен вчера от неговите близки. По техни данни 40-годишният мъж е в неизвестност от около 09:00 часа на 16.06.2019г. Незабавно след получаване на сигнала, служители на РУ-Мадан са предприели оперативно-издирвателни мероприятия и в резултат на проведеното местно издирване, около 14:45ч. вчера, мъжът е намерен починал. 

Тялото е транспортирано в МБАЛ-Смолян за аутопсия. Мъжът е получил инфаркт, съобщиха запознати със случая. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава. 


Вижте още

Закриват детските градини в 4 села в Кърджали за предстоящата учебна година

На днешното заседание на местния парламент, общинските съветници в Кърджали приеха почти единодушно закриването през следващата учебна 2020/2021 година на детските градини в четири села - грдините с полудневна форма на обучение в Звезделина, Жинзифово и Бели пласт, както и изнесената целодневна група в Звиница. Мотивите с които кметът Хасан Азис внесе..

публикувано на 28.05.20 в 17:12

Болницата в Момчилград завърши 2019 година с финансова печалба

Общинският съвет в Момчилград прие годишния баланс на МБАЛ "Д-р Сергей Ростовцев". На провелото се редовно заседание 26 от членовете му гласуваха "за", а трима се въздържаха за отчета на лечебното заведение.  Дискусията породи изключително ползотворен дебат с участието на общински съветници от различни групи.  За първи път от доста време..

публикувано на 28.05.20 в 16:33

Детските градини в Ивайловград отварят на 1 юни

Детските градини и пенсионерските клубове в Ивайловград отварят отново врати на 1 юни. Кметът на общината  Диана Овчарова с подробностите:

публикувано на 28.05.20 в 15:43

Кърджали няма да има обществен посредник

Общинските съветници в Кърджали прекратиха дейността на обществения посредник с решение днес. Това стана след продължителни дебати за нуждата от обществен посредник. Основните мотиви на вносителите от ДПС са свързани с невъзможността за избор на нов обществен посредник, тъй като за избора са необходими 2/3 от гласовете на съветниците, каквато..

публикувано на 28.05.20 в 13:11

Издирват крадец на училищен компютър в село Подрумче

Полицаи от РУ-Крумовград издирват извършител на кражба от училището в село Подрумче, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР Кърджали.   В сградата било проникнато след счупване на метална решетка и прозорец, след което от една от стаите бил изнесен компютър.  Дежурна оперативна група от полицейското управление е извършила оглед на мястото на..

публикувано на 28.05.20 в 11:47

Тийнеджър от Кърджали откраднал колело

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили кражба на велосипед, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР Кърджали. За извършеното престъпление сигнализирала 40-годишната собственичка на велосипеда, който изчезнал от двор в областния град. При направените проверки криминалистите стигнали до извършителя на деянието – 16-годишен от Кърджали. Колелото е..

публикувано на 28.05.20 в 11:43
Цвета Караянчева

Цвета Караянчева е внесла питане до министъра на вътрешните работи относно действията на местната полиция

Председателят на парламента Цвета Караянчева, в качеството си на народен представител от област Кърджали, е внесла питане до министъра на вътрешните работи относно действията на местната полиция във връзка с евентуално превишаване на правомощията и извършване на неправомерни арести след хулигански прояви в община Черноочене в нощта срещу 29 октомври..

публикувано на 28.05.20 в 10:54