Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: Ще помогнем на "Арда"

Бойко Борисов пред "Арена Арда"
Снимка: Ангел Чавдаров


Министър - председателят Бойко Борисов се срещна в Кърджали с ръководството на ПФК "Арда 1924". С него бяха и министърът на младежда и спорта Красен Кралев, както и министърът на финансите Владислав Горанов. Големият проект на "Арда", който засяга тотална модернизация на стадиона и на инфраструктурата около него бе разгледан от делегацията от министерския съвет. Бойко Борисов изрази подкрепата си към желанието на ръководството на футболния клуб да модернизира съоръжението, но подчерта, че правителството отделя финансови средства предимно за тревни игрища, осветление, както и помощни игрища.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Байрам Байрам: Заставаме до председателя Делян Пеевски

Парламентарната група на ДПС изключи 17 народни представители, сред които е и Павлин Кръстев. Минути преди да стане това, в интервю за Радио Кърджали друг кърджалийски депутат - Байрам Байрам, каза, че искането на оставката на Делян Пеевски не е балансиращо и правилно. Той подчерта, че застават зад председателя Делян Пеевски...

публикувано на 11.07.24 в 17:21

Общински структури на ДПС в област Кърджали снеха доверието си от четирима депутати

Общинските структури на ДПС в Ардино и Момчилград снеха доверието си от четирима депутати на партията. Това са Делян Пеевски, Елван Гюркаш, Байрам Байрам и Айтен Сабри. Доверието не се снема единствено от народния представител Павлин Кръстев, който е един от изключените днес 17 народни представители от Парламентарната група на..

публикувано на 11.07.24 в 16:48
Н.Пр. Мехмед Уянък

Посланикът на Турция Н.Пр. Мехмед Уянък: Отношенията между Турция и България са на високо ниво

Посланикът на Република Турция Н.Пр. Мехмед Уянък е на посещение в Кърджали. Турският дипломат се срещна с  областният управител Ресми Мурад и кмета на Кърджали Ерол Мюмюн. Уянък  каза, че отношенията между двете държави са на високо ниво, че е необходимо да се подобрят условията за инвестиции и бизнес у нас, за да се привлекат повече турски..

публикувано на 11.07.24 в 14:26

Oбластният съвет на ДПС в Кърджали застана до Доган

Oбластният съвет на ДПС-Кърджали подкрепи почетния председател на партията д-р Ахмед Доган. „Ние, членовете на областен съвет на ДПС-Кърджали, заставаме непоколебимо до почетния председател на партията д-р Ахмед Доган и неговото решение за оставка на описаните в призива му лица. В защита на неговата воля, сме готови за всякакви..

публикувано на 11.07.24 в 11:54

Турският посланик Мехмед Уянък с първо официално посещение в Кърджали

Разширяване на бизнес-контактите и увеличаване на търговския обмен между България и Турция обсъдиха областният управител на Кърджали Ресми Мурад и Н.Пр. Мехмед Уянък, посланик на Република Турция у нас.  Дипломатът е на първото си официално посещение в региона след встъпването си в длъжност през м. март. Той даде висока оценка на отношенията..

публикувано на 11.07.24 в 11:46

Община Неделино забранява ползването на питейна вода за непитейни, промишлени и производствени нужди

Заради засушаването и рязкото намаляване на водните ресурси и в община Неделино се въвеждат спешни мерки за предотвратяване опасността от незадоволяване на населението с вода за питейно-битови нужди и неразхищаване на наличния воден ресурс, съобщи за БТА кметът Боян Кехайов. "Високите температури и липсата на валежи са причина да намалее количеството на..

обновено на 11.07.24 в 11:22

ДПС изключи още 17 депутати от парламентарната си група

Парламентарната група на ДПС изключи 17 народни представители, сред които и председателят на партията Джевдет Чакъров. Решението беше  прочетено пред депутатите в пленарната зала от заместник-председателя на Народното събрание Росица Кирова. Всички от изключените са участвали на срещата при почетния председател на ДПС Ахмед Доган на Росенец през..

публикувано на 11.07.24 в 10:57