Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Минерални бани заработи гише за издаване документи за самоличност

Снимка: Общ. Минерални бани

Изнесени гишета за прием на документи за самоличност организира полицията в участъка в Минерални бани. Те важат за дните 14, 21 и 28 май 2020 г. Целта е да се избегне струпването на голям брой хора на едно място, уточняват от Областна дирекция на полицията в Хасково. 

Служителите ще приемат заявления за лична карта, паспорт и свидетелство за правоуправление, а след изготвянето им – ще ги връчват на място. За заплащането на услугите има осигурен Пос терминал, уточняват от МВР.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Вдигат уникалните находки от гроба на тракийски войн край тополовградското село Капитан Петко Войвода (видео)

След приключване на проучването днес започна вдигането на уникалните находки от гроба с трупоизгаряне  на тракийски аристократ край тополовградското село Капитан Петко Войвода. Първият накит, който беше вдигнат беше златна огърлица с уникална плетка, инкрустирана с камъни. Особена радост и възклицание на изумление предизвика момента, в който стана ясно,..

публикувано на 25.08.24 в 13:43

Турски и български правоохранителни органи засилват сътрудничеството срещу нелегалната миграция

„Повишаване капацитета на органите по сигурността на общата граница между България и Турция и подобряване на сътрудничеството в борбата срещу нелегалната миграция в областите Бургас, Хасково и Ямбол и областите Одрин и Къркларели“ е съвместен проект, който ще се реализира по европейските програми за трансгранично сътрудничество България-Турция..

публикувано на 25.08.24 в 12:40
Джамия в село Дръндар

Депутатът Георги Георгиев: Главният мюфтия подкрепя отстояването на моралните ценности

Главно мюфтийство заяви подкрепата си за отстояването на моралните ценности, които са в основата на доброто възпитание на младото поколение.  Това стана на срещата на главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи и главният секретар на Мюсюлманското изповедание Джелал Фаик с председателя на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов и двама народни представители, един от..

публикувано на 25.08.24 в 12:08

Минимален ръст на цените на някои от основните храни отчита ДКСБТ

Минимално поскъпване на цените на някои основни хранителни стоки, плодове и зеленчуци на борсите в страната през седмицата отчита Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) в седмичния си бюлетин. Индексът на тържищните цени (ИТЦ), който отразява движението на цените на хранителните стоки на едро у нас, през седмицата се повиши с 0,01 на..

публикувано на 25.08.24 в 08:53

1030 лева е средната пенсия за стаж и възраст през юли

1030 лева достигна средната пенсия за осигурителен стаж и възраст през месец юли тази година, отчете Националният осигурителен институт. Нарастването е с 13,6 процента спрямо година по рано. Преди осъвременяването на пенсиите от първи юли средният размер на тази за стаж и възраст през юни е 910 лева.  Така ефектът от увеличението на пенсиите,..

публикувано на 25.08.24 в 08:47

38° може да достигне температурата в Кърджали.

Жълт код за горещо време обяви НИМХ за повечето области в страната, сред тях е и Кърджали. Ще бъде предимно слънчево днес в цялата страна. След обяд над Източна България и планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще..

публикувано на 25.08.24 в 08:40

Арда надигра ЦСКА-София

ЦСКА - София продължава с катастрофалното си представяне от началото на сезона. Днес "червените" загубиха с 1:2 гостуването си на Арда от 6-ия кръг на efbet Лига, Головете за домакините от Арда бяха дело на Чинонсо Офор в края на първото полувреме, а през втората част Иван Тилев удвои актива на Арда, за да може пет минути преди края на..

публикувано на 24.08.24 в 21:13