Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кърджали става столица на бокса от 27 до 31 октомври

Кърджали става столица на бокса от 27 до 31 октомври. 200 състезатели от над 50 клуба са заявили участие в Държавното лично и отборно първенство по бокс за юноши до 16 години.  "Арда бокс" като домакин се надява на добро представяне на своите момчета. Повече от треньора Стоян Узунов, в звуковия файл:
Стоян Узунов: Заради Ковид-кризата състезанието бе отложено от месец май. Сега от 27до 31 октомври ще го проведе в зала "Арпезос". Очакваме на 26 октомври 200 състезатели плюс треньори, съдии и др да пристигнат, да ги настаним и на 27 октомври започваме. Рингът е сглобен. Ще изпълним всички изисквания на Федерацията за едно такова състезание - медицинско обезпечение, озвучаване и т.н.
Залата не е в добро състояние. Радостното е, че започна ремонтът на покрива - поне да няма течове вътре, да няма падащи мазилки. Да се надяваме, че ще се извърши и цялостен ремонт.
"Арда бокс" участва с десетина състезатели. всички тренират, имат настроение. Очакваме да защитим с чест името на града и на боксовата ни школа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Изгоряха 10 къщи в ивайловградското село Горноселци

Десет къщи изгоряха в ивайловградското село Горноселци. Това съобщава фейсбук групата "Община Ивайловград - новините. "Гори пожар в село Горноселци, Ивайловград. Екипи на РСПБЗН Ивайловград, ДГС - Ивайловград и на Община Ивайловград са на място. Има изгорели 10 къщи. За съжаление силния вятър към момента сменя посоката на огъня и ситуацията е..

публикувано на 12.07.24 в 17:22
Снимката е илюстративна

Обявиха частично бедствено положение заради пожари в общините Ивайловград и Тополовград

Частично бедствено положение в общините Ивайловград и Тополовград обяви областният управител на Хасково Мехмед Атаман. "Около 14.40 часа на 12.07.2024 год. са възникнали два големи пожара, обхващащи землищата на с. Горноселци, община Ивайловград и с. Срем, община Тополовград, които към настоящия момент не могат да бъдат овладяни, поради..

публикувано на 12.07.24 в 17:14

Момчиловци посреща над 100 колоездачи

В смолянското село Момчиловци очакват над 100 колоездачи от страната да се включат в традиционната вече велообиколка. Изданието на Националния велотур „Момчиловци“ 2024 се провежда за четвърти път, съобщи кметът Сийка Суркова. Очаква се те да преминат 100 километров маршрут. Колоездачите ще стартират и финишират в Момчиловци, като ще преминат през..

публикувано на 12.07.24 в 16:41
Снимката е илюстративна

Пръскат срещу комари в села в Кирковско

Пръскат срещу комари в петък, 12 юли, между 22:30 ч. и 1:30 ч. след полунощ на територията на селата Бенковски, Фотиново, Кирково и Чорбаджийско, съобщават във фейсбук профила на Община Кирково. При обработката ще се използва препарат срещу насекоми, който е аерозолен и ще се разсее до половин час след обгазяването се казва в съобщението. От..

публикувано на 12.07.24 в 16:41
Снимката е илюстративна

Пожар лумна в труднодостъпна гора в община Баните

Пожар гори в труднодостъпен горски масив между селата Сливка и Сейменци в община Баните.  Пожарът е низов. Горят сухи треви и храсти. Все още не се знае какъв периметър е обхванал огънят. Изпратени са два екипа огнеборци. Към пожарникарите са се присъединили и служители на Държавно горско стопанство - Славейно, а също и доброволци от селата Сливка,..

публикувано на 12.07.24 в 16:26

Снеха доверие от четирима от депутатите на Кърджали

Всичките седем общински структури на ДПС в област Кърджали снеха доверие от четирима депутати, избрани от района - Делян Пеевски, Байрам Байрам, Елван Гюркаш и Айтен Сабри. Петият народен представител от Кърджали е Павлин Кръстев, който вчера беше изключен от парламентарната група на Движението. В декларации, общинските структури на партията заявиха..

публикувано на 12.07.24 в 16:21
Байрам Байрам

Байрам Байрам: Вървим по устав, не създаваме нова партия

Информациите за създаване на нова партия от изключени депутати от "Движението за права и свободи" представляват спекулации. Това заяви пред Радио Кърджали Байрам Байрам, депутат от Кърджалйски избирателен район. Продължаваме да се движим по устава на ДПС, каза още той. Припомняме, че  вчера Общинският съвет на ДПС в Кърджали сне доверието си от него и..

публикувано на 12.07.24 в 15:55