Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Майка и син загинаха от токов удар в Припек

3
Снимка: Мехмед Реджеб

Млада жена и синът й загинаха от токов удар в дома си в джебелското село Припек. Трагичният инцидент е станал късно следобед в сряда. 15-годишното момче е влязло в банята да се къпе. След минути е започнал да вика за помощ. Майката се е втурнала да помогне с голи ръце, но токът е ударил и нея. Най-вероятно причина за трагедията е техническа нередност в бойлера, но тепърва разследването ще доказва какво е причинило смъртта на майката и момчето.

Всички в селото са в шок от трагедията. Съседи разказват, че първа на телата в банята се натъква бабата. Семейството има и по-малко момче. Бащата работи в Австрия. По информация на комшиите вече пътува за Припек





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Над 60 са обявените свободни работни места в Кърджали

Повече от 60 работни места предлага Дирекция "Бюро по труда" в Кърджали.  Търсят се шивачи, готвачи, бармани, шофьори.  Традиционно има вакантни места за лекари.  Обявени са и свободни позиции за хора с трайни увреждания. 

публикувано на 07.05.24 в 11:45

Зам.-председател на ДПС води листата на движението в Хасково

Бившият министър на екологията Станислав Анастасов и председател на парламентарната комисия по околна среда и води води лестата на ДПС В Хасково. Станислав Анастасов е роден в Хасково, женен с 3 деца.  Той е и един от зам.-председателите на ДПС. Ето и цялата листа на ДПС за 29 МИР Хасково: 1.Станислав Димитров Анастасов 2. Мюмюн Сали Мюмюн 3...

публикувано на 07.05.24 в 11:05
Перперикон

Огромен интерес от турсти към маетата на алианската общност

От началото на месеца започнаха традиционните пролетни маета на алианската общност в Източните Родопи.  Според Мустафа Ахмед, един от лидерите на алианите в България те привличат и християни.  Това важи особено за туристите,  които след като посетят Перперикон,  се  отбиват до село Горна Крепост , където се провежда съборът на Хазър Баба. Това е един..

публикувано на 07.05.24 в 10:48

Днес е Светли вторник - почитат се апостолите и надеждата

Днес е и Светли вторник - вторият ден от Светлата седмица, наричана така, тъй като Възкресението на Исус Христос донася просветление за всички и надежди за вечен живот. По време на Светлата седмица се прославят Светите апостоли и Света Богородица, която почитаме днес. Светлата седмица завърша с Томина неделя, когато се почита Свети апостол Тома,..

публикувано на 07.05.24 в 09:33

Срокът за регистрациите на партиите изтича днес

Районната избирателна комисия в Хасково регистрира 22 партийни листи за участие в изборите за народни представители на 9 юни до края на работния си ден вчера.  Срокът за регистрациите за изборите „Две в едно“ изтича в 17 часа днес. На Гергьовден, 6 май, регистрации в Хасково получиха коалиция „Център“, „За велика България“, „Общество за нова..

публикувано на 07.05.24 в 08:59

Почина председателят на ПП "Обединени земеделци" Петя Ставрева

След кратко боледуване ни напусна председателят на политическа партия "Обединени земеделци" Петя Ставрева, народен представител в 49-ото Народно събрание от 13 Многомандатен избирателен район, Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на формацията, цитиран от БНР. Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11:00 до13:00 часа в катедралния храм „Св...

публикувано на 07.05.24 в 08:05

Повече облаци и по-малко слънце

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През деня още малко ще се понижи, сочи прогнозата за времето за 7 май.  През нощта ще бъде ясно, над Западна България с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър, предимно от юг. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 8° и 13°, в София - около 8°. Във вторник ще бъде предимно..

публикувано на 07.05.24 в 07:04