Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

ПФК "Арда" с три милионен бюджет за следващия сезон

Ивайло Петков
Снимка: fcarda.bg"Финансирането на ПФК "Арда" за следващия сезон е осигурено" - това заяви спортно-техническият директор на клуба Ивайло Петков пред официалния сайт на "Арда". Бюджетът на клуба ще е 3 милиона лева. Половината от парите са осигурени от известна кърджалийска транспортна фирма. Спонсорът ще закупи и нов автобус за клуба. Ще бъдат изградени два нови терена с изкуствена настилка около "Арена Арда", единият ще е с нормални размери, а другият маломерен.

Вижте още

ПФК "Арда" с нов треньор

Александър Тунчев ще бъде новият старши треньор на ПФК "Арда". Това стана ясно днес, след среща на ръководството на клуба и Тунчев. Двете страни се разбраха договорът на Александър Тунчев да бъде за две години и влиза в сила от новото първенство. Бившият наставник на Локомотив Пловдив направи обиколка на "Арена Арда", за да се запознае с базата..

публикувано на 19.05.22 в 14:23
Ивайло Петков

Новият треньор на "Арда" ясен до дни

"Трима са футболистите, които са с изтичащи договори след края на сезона" - това каза за Радио Кърджали спортно-техническия директор на ПФК "Арда" Ивайло Петков. Това са вратарят Мартин Луков, Александър Александров и Дани Кики. И на тримата футболисти са предложени нови контракти, като от клубът очакват тяхното решение до петък. Всички други играчи на..

публикувано на 17.05.22 в 22:50

Димитър Димитров: Риболовът те откъсва от суетата и напрежението на всекидневието

Риболовът е хоби на много хора. Една от причините е, че когато си за риба, се откъсваш от суетата и напрежението на всекидневието. Когато си край вода и сред природата, се освобождаваш от стреса, наслаждаваш се на тишината и не се притесняваш за проблемите от живота. Това хоби може да е просто за удоволствие, но може да бъде и спорт, но за това..

публикувано на 18.05.22 в 04:00

Приятелска среща по мини футбол се проведе в Кирково по повод 17 май - Ден на българския спорт

Приятелска среща по мини футбол се проведе днес на стадиона в с. Кирково по повод 17 май - Ден на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта. В футболната среща се включиха отборите ФК "Върбица" с. Бенковски и ФК "Граничар" с. Кирково. Те премериха сили и демонстрираха спортните си умения. Победител в приятелската..

публикувано на 17.05.22 в 16:07

Мадан организира спортен празник под мотото „Спортът– път към здравето”

Общинска администрация – Мадан и ДГ „Елица” организираха спортен празник под мотото „Спортът– път към здравето ”, който се проведе в Спортния комплекс. С много ентусиазъм, спортен дух и емоционален заряд най-малките жители на общината отбелязаха 17 май – Деня на българския спорт. Под ръководството на своите добри учители, малчуганите представиха..

публикувано на 17.05.22 в 16:01

С 3 прояви в Момчилград беше отбелязан Деня на българския спорт

Три прояви, посветени на 17 май - Ден на българския спорт, организира община Момчилград. Турнир по минифутбол беше игран на градския стадион “Хасан Семерджи”. В проявата се включиха ученици от 1 до 4 клас. В спортната зала на Момчилград се проведе състезание по тенис на маса, в което участваха ученици от начален курс. Третата проява беше турнир по..

публикувано на 17.05.22 в 15:27

Община Хасково и Български футболен съюз организират детски футболен турнир

Традиционният детски футболен турнир „Богомил Попов“ ще се проведе на 21 и 22 май 2022 година на стадион „Младост“ в Хасково. Официални гости на турнира ще бъдат кметът на община Хасково Станислав Дечев, изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, старши треньорът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров, зоналният председател на БФС..

публикувано на 17.05.22 в 15:21