Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима състезатели на "Арда бокс" представят Кърджали в Петрич

130 боксьори от 50 клуба от цялата страна се срещат на ринга тази седмица в Петрич. Кърджалийският клуб "Арда бокс" участва с трима състезатели. В категория до 57 кг наш представител е Баръш Али, в категория до 71 кг играе Сарай Алпер и категория до 92 кг - Мерт Сеид.

Вчера за съжаление Алпер загуби, като първи рунд води удедително, но в края на рунда получи един удар в областта на черния дроб и не можа да продължи срещата, въпреки че оставаха 5 секунди до края на рунда. Иначе се представи много достойно, коментира треньорът Стоян Узунов.

Срещите на Баръш Али и Мерт Сеид предстоят днес. Двамата са дебютанти, но са подготвени добре и се надявам да се представят добре, каза още Стоян Узунов.

Повече чуйте в прикачения звуков файл.

По публикацията работи: Станислава Георгиева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

В Ардино откриха 16-ия международен турнир по тенис на маса в памет на Дургут Адемов - Джофи

В Ардино откриха 16-ия международен турнир по тенис на маса за момчета и момичета до 13 години в памет на изтъкнатия тенисист и треньор Дургут Адемов - Джофи. В турнира участват над 60 състезатели от Турция, Гърция и България, които ще се надпреварват за призовите места в две дисциплини – индивидуално и отборно. Надпреварата се провежда под патронажа на..

публикувано на 26.07.24 в 14:53

Олимпиадата в Париж ще започне с уникално шоу по река Сена

Олимпиадата в Париж официално ще започне с уникално шоу по река Сена в петък и Франция има големи и мистериозни планове за пищната церемония по откриването.  За първи път в историята на летните игри тя няма да се проведе на стадион.  Вместо това над 200-е национални делегации ще плават по Сена през центъра на Париж и покрай забележителности като..

публикувано на 26.07.24 в 10:30

Кръгът в Първа лига започва с мач между Арда и Крумовград

Два двубоя ще дадат началото на втория кръг от Първа лига днес. От 19:00 часа Арда приема Крумовград, а от 21:15 Левски е домакин на Ботев (Враца). "Сините" зарадваха своите фенове в официалния дебют на новия треньор Станислав Генчев, след като разгромиха Локомотив (София) с 6:1 в "Надежда". Сега Генчев ще направи дебют и пред публиката на "Герена" с..

публикувано на 26.07.24 в 09:02

Наградният фонд от турнира по мини футбол в Джебел бе дарен за лечението на малкия Каран

Наградите от турнира по мини футбол в Джебел бяха дарени за лечение на малкия Каран. Детето е на годинка и половина и се бори с тежка диагноза.   Играчите на ,,Тракия Евротранс“ от Джебел спечелиха третото издание на турнира “Джебел къп”. В надпреварата, част от „Дни на джебелчани“, се включиха тимове от целия регион. След груповата фаза до..

публикувано на 23.07.24 в 14:34

Локомотив (Пловдив) повали Арда в мач с два червени картона

Отборът на Локомотив (Пловдив) започна с победа новия сезон във футболната Първа лига, след като „черно-белите“ постигнаха минимален успех с 1:0 над Арда (Кърджали) като домакин. Единственото попадение в срещата бе дело на Ефе Али в 41-ата минута.  В четвъртата минута от добавеното време на първата част гол на Тонислав Йорданов от състава на гостите бе..

публикувано на 20.07.24 в 22:11

Крумовград надви Славия с 1:0

Крумовград започна с успех новия сезон в efbet Лига. Тимът, който играе втори сезон в елита на България, надви Славия с 1:0 в двубой от първия кръг на шампионата.  Единственото попадение в мача бе дело на Божидар Кацаров (11), който през второто полувреме получи и червен картон. Двата отбора изиграха доста контроли по време на лятната подготовка...

публикувано на 19.07.24 в 23:25

В Ардино организират тенис турнир в памет на Джофи

От 25 до 28 юли в Ардино под патронажа на кмета инж. Изет Шабан ще се проведе 16-я международен турнир по тенис на маса за момчета и момичета до 13 години в памет на изтъкнатия тенисист и треньор Дургут Адемов – Джофи. Очаква се в надпреварата да участват отбори от Турция, Гърция, Македония, както и от водещи клубове в България. Международната..

публикувано на 16.07.24 в 17:08