Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Годишнина от сватба грейна на билборд в Димитровград

Романтичният билборд
Снимка: Община Димитровград

Млад семеен мъж от Димитровград направи невероятен роматичен жест към съпругата си. За първата годишнина от сватбата Георги Гочев засвидетелства отново любовта си към своята любима Нора. При това не къде да е, а на билборд в Димитровград.
Нора и Георги сключват граждански брак на 19 юни 2021г. в Димитровград. Преди това те имали тригодишна сериозна връзка. 
На 17 януари 2020г. Георги  решава да предложи брак на Нора на връх Снежанка и тя казва "да". Следват две планирани дати за сватба, но пандемията и мерките тогава отлагат тържествата до юни 2021г., когато пред роднини и приятели двамата влюбени се вричат в съпружеска вярност. 
За изненадата си Георги бе написал писмо с молба до кмета Иво Димов за съдействие да постави на общински билборд своето обяснение в любов на конкретната дата. Така освен кумовете, които участваха в изненадата, община Димитровград  също подкрепи красивия жест. 
Екипът на БНР "Радио Кърджали" пожелава на Георги и Нора много щастливи и споделени години заедно!

По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

РУО Кърджали: 988 седмокласници са класирани на първи етап

Учениците, които кандидатстват за места в гимназиите след седми клас в област Кърджали са 1101. От тях 988 са класирани на първи етап. Това съобщи Ангелина Костова, началник на Регионално управление на образованието. Тя уточни, че 33-ма са  ученици, които не са класирани по никое от своите желания. Около 80 пък не са подали заявления. 28 седмокласници от..

публикувано на 17.07.24 в 16:26

Задържаха издирван за почти 752 килограма кокаин

Хасковският окръжен съд задържа под стража 31-годишен мароканец, издирван от властите в Нидерландия за изтърпяване на 6-годишна присъда за участие в организирана престъпна група за трафик на наркотици. Мароканецът е задържан на ГКПП „Капитан Андреево“ при опит за излизане от страната ни за Република Турция. Европейската заповед за арест е..

публикувано на 17.07.24 в 16:00

Огнената стихия достигна до къщите във Воден, евакуират жителите

Усложнява се обстановката в крайграничната община Болярово. Огънят е достигнал до къщите в село Воден и се налага временна евакуация на жители. Силният вятър в следобедните часове отново е разпалил пожара, като огънят е преминал към къщите в село Воден, информира говорителят на полицията Татяна Павлова.  На мястото на пожара са над 10..

публикувано на 17.07.24 в 15:01
Служителките в паспортното звено в РУ – Кирково

Благодарност за служителките от паспортното звено в РУ – Кирково

Благодарствено писмо е изпратено в РУ – Кирково от Джелал Хасан за три служителки в паспортното звено в управлението. На 12 юли тази година местният жител придружил свои близки, които подали заявления за издаване на лични документи. Семейството останало възхитено от професионалното, коректно и вежливо отношение на служителките Юлия..

публикувано на 17.07.24 в 14:49
Стадо от почти изчезналата у нас каракачанска овца в района на адаптационната волиера на белия лешояд в ПП

Животновъди от цялата страна в подкрепа на пострадали колеги в Свиленградско

Животновъди и земеделци от цялата страна започнаха акции в подкрепа на пострадалите си колеги от района на Свиленград. Пожарът в района изпепели десетки хиляди декари пасища и  остави хиляди животни без места, където да пашуват и без фураж, а това налага спешна намеса и  от страна на държавата - обясни Симеон Караколев от Асоциацията на..

публикувано на 17.07.24 в 14:26

Жителите на село Пчеларово са с режим на водата

 Причината за водния режим в Пчеларово е засушаването, каза кметът на селото Маргарита Стойкова. Тя обясни, че водата идва на 8 часа, за един час. Помпата не е спирала, единствено в неделя е била спряна за един час, информира кмета на чернооченското село: "Самите водоизточници намаляват. Водата намалява. Имаше един малък теч, който отстраниха, и се..

публикувано на 17.07.24 в 12:01

Източните Родопи отбелязват 187 години от рождението на Васил Левски

Себеотрицание, честност, борбеност и вяра в правото на национална свобода и достоен живот. Всичко това олицетворява един от най-обичаните български национални герои – Васил Левски.  На 18 юли тази година България отбелязва 187 години от неговото рождение, а по традиция честванията вече започнаха на 11 юли от паметника на Апостола на..

публикувано на 17.07.24 в 11:17