Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поредна проверка за "Арда"

Снимка: fcarda.bg

Днес от 18 часа отборът на ПФК "Арда" ще изиграе четвъртата си контрола от лятната подготовка. "Сините" от Кърджали ще посрещнат отбора на "Славия" на градския стадион в Рила. Това ще е предпоследната проверка от лагера на отбора, който се провежда в Боровец. Досега Тунчев и компания изиграха три приятелски срещи, като записаха 2 победи и едно равенство, като не допуснаха гол в собствената си врата. Последната проверка на тима по време на планинския лагер ще бъде срещу "Витоша" (Бистрица). Срещата ще се изиграе на  29 юни на Спортна база "Говедарци".

Резултати от контролните срещи на ПФК "Арда" дотук:

14.06 "Арда" - "Марица" (Пд) 0:0

18.06 "Арда" - "Созопол" 3:0

22.06 "Арда" - "Септември" (Сф) 2:0



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Етър

Хандбален клуб на-Минерални бани се класираха на първо място в Зоналния турнир на Зона „Тракия“

Момичетата до 11 години на Хандбален клуб „Топлика“ - Минерални бани се класираха на първо място в Зоналния турнир на Зона „Тракия“, който се проведе на Спортна площадка „Фильо Филев“ в Минерални бани. Възпитаничките на треньора Костадин Техов прегазиха в първата среща хандбалистките на Панагюрище с резултат 23:6. Във втория си мач те не..

публикувано на 16.04.24 в 11:28

"Арда" гостува на шампионите от "Лудогорец"

Днес ще се изиграят последните две срещи от 29-тия кръг в Първа футболна лига.  От 17.30ч. на стадиона в Бистрица, ЦСКА 1948 е домакин на Локомотив София. В Разград, в мач с начало 20.00ч. Лудогорец приема тима на Арда. Тази среща ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на БНР.

публикувано на 15.04.24 в 14:55

Отборът на "Арда" под 16 години победи силния отбор на "Славия"

Тимът на "Арда" U16 постигна ценна победа над една от най-силните школи в страната, тази на ПФК"Славия" U16 с 2:0.  Отборът на Славия през втория полусезон е един от най-добре представящите се, като само преди няколко кръга спечели срещу Лудогорец,като им нанесе едва втора загуба от началото на сезона.  Младите надежди от Кърджали изиграха..

публикувано на 15.04.24 в 09:44

Крумовград направи реми с Етър, 11 мача е без загуба

Отборите на Етър и Крумовград направиха равенство 0:0 в мач от 29-ия кръг на Първа лига. Това бе и 11-ти пореден мач за Крумовград в родния ни футболен елит без загуба. Дербито на новаците в елита до голяма степен разочарова, като головите положения липсваха почти напълно и през двете полувреме. По този начин Етър остана на дъното в класирането с 14..

публикувано на 14.04.24 в 22:27

Отборът на Крумовград играе срещу Етър във Велико Търново

Отборът на Крумовград гостува на на Етър в мач от 29-ия кръг на Професионалната футболна лига. Двубоят е тази вечер в 17 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Главен съдия на срещата ще е Мартин Великов. Мачът е много важен за крумовградчани, които водят битка за шестото място. Преди сблъсъка отборът на Станислав Генчев се намира на седмата..

публикувано на 14.04.24 в 13:20

Бронзови медали за боксьорите от Момчилград

Два бронзови медала спечели момчилградския клуб "Лионс" в първия кръг от Държавното лично отборно първенство за ученици по бокс. На ринга в Плевен се качиха близо 200 млади боксьори от 45 клуба. Мелих Алиосман и Джесур Мустафа заеха призовите места в своите категории, съответно до 75 кг. и до 66 кг.  Шампионатът в Плевен се радва на..

публикувано на 12.04.24 в 11:30
Григор Димитров

Григор Димитров среща Миомир Кецманович в Монте Карло

Най-успешният български тенисист в историята Григор Димитров трябва да изиграе днес мача си от втория кръг на Мастърс 1000 турнира в Монте Карло. Деветият поставен в схемата се изправя срещу №66 в света Миомир Кецманович от Сърбия.  Срещата е последна, четвърта, в програмата на втория по капацитет за зрители корт „Кур де Пренс“, която стартира в 12..

публикувано на 10.04.24 в 11:22