Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обявиха конкурс за членове на Съвета на директорите на Пазара в Кърджали

2
Пазар на производителите - Кърджали
Снимка: сайт на Пазар на производителите

Община Кърджали ще проведе конкурс за избор на членове на Съвет на директорите на „Пазар на производителите – Кърджали“. Това става ясно от обява на сайта на Общината.

Конкурсът ще протече в няколко етапа - проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания, представяне от кандидатите на програма за развитието и дейността на търговското дружество за тригодишен период и събеседване с кандидатите.

Те трябва да отговарят на определени изисквания: да имат завършена образователна степен „магистър“, най-малко 5 години професионален опит, да не е в конфликт на интереси и др.

Документите за участие в конкурса се подават всеки работен ден в деловодството на Общината. Крайният срок е до 17,00 ч. на 15.09.2022 г. включително.

Конкурсът ще се проведе в 10,00 часа на  17.09.2022 г., в заседателна зала в сградата на общинската администрация. Подробности за протичането му, както и пълната информация за изискваните документи и условията, на които трябва да отговарят кандидатите, са публикувани на сайта на Община Кърджали.


По публикацията работи: Галина Стефанова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Фестивалът на храната и изкуствата „Вкус Фест“ гостува на Кобиляне

При голям интерес премина пътуващият фестивал на храната и изкуствата „Вкус Фест“ в кърджалийското село Кобиляне.  Над 20 изявени готвачи от областта се включиха в кулинарния фест с вкусни ястия, тестени изделия и сладкиши. Кулинарните изкушения бяха изложени пред местното читалище „Н.Й.Вапцаров“ и посетителите имаха възможността да опитат от тях...

публикувано на 24.08.24 в 16:26

Илияна Йотова: Шипка е енергията на нашата памет

Чествания по повод 147-годишнината от епичните августовски боеве при Шипка бяха организирани на историческия старопланински връх. С военни почести и заупокойна молитва на историческия връх Шипка беше почетена саможертвата и паметта на героите, загинали по време на епичните августовски боеве по време на руско турската война. От върха прозвучаха и..

публикувано на 24.08.24 в 16:06

Жълт код за горещо време

През нощта ще бъде ясно с разкъсана висока облачност. Ще бъде и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево.  След обяд над Източна България и планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°, в София..

публикувано на 24.08.24 в 15:59

Ново проучване за геотермална вода ще правят в Неделино

Ново проучване за геотермална вода предстои да бъде направено в Неделино, каза за БТА кметът Боян Кехайов. Той посочи, че Министерството на финансите е одобрило инвестиционното намерение на Общината и се очаква подписване на споразумение. Целта е да бъде изкарана на повърхността минерална вода с висока температура. Възложено е ново проучване, което..

публикувано на 24.08.24 в 14:08

Възстановено е движението по пътя Кърджали – ГКПП "Маказа"

Отворен за движение е главният път в района на село Първица, община Кирково. Огледът на пътнотранспортното произшествие е приключил.  Временна организация на движение беше създадена заради катастрофа в района на село Първица. Пътнотранспортното произшествие стана тази сутрин около 8 часа на главния път за ГКПП „Маказа“ в района на село..

публикувано на 24.08.24 в 13:53

Тежка катастрофа затвори пътя за граничния пункт "Маказа"

Временна организация на движение е създадена заради катастрофа в района на село Първица. Пътнотранспортно произшествие е станало тази сутрин около 8 часа на главния път за ГКПП „Маказа“ в района на село Първица, община Кирково.  Ударили са се лек автомобил „Лада“ с 86-годишен водач и „Шкода“.  Вследствие на удара е загинал водачът на ладата,..

публикувано на 24.08.24 в 10:11

Илхан Кючюк сезира Европейската комисия за проверките срещу "ДПС без Пеевски"

Евродепутатът Илхан Кючюк сезира Европейската комисия за "масовите и тенденциозни проверки на държавни органи" на членове на ДПС. Вчера от "ДПС без Пеевски" съобщиха за масови проверки на институции като МВР, ГДБОП, АДФИ и НАП срещу тях. Призоваваха служебния премиер и главния прокурор да не остават безучастни. "Това буди притеснение за..

публикувано на 24.08.24 в 09:59