Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Част от "Възрожденци" и районът на "Осетия" в Кърджали без вода на 20 септември

Снимка: pixabay

Два големи района на Кърджали остават без вода във вторник, 20 септември, заради работни дейности по Водния цикъл, предупреждават от "ВиК"-Кърджали.

От 9 до 16 часа поради направа на връзки по проект Воден цикъл ще бъде прекъснато водоподаването  на живущите в района на ул. „Строител“, блоковете по ул. „Генерал Делов“, част от комплекс „Младост“, комплекс „Осетия“, бл. „Устра“, детска градина „Чайка“.

От 8 до 17 часа поради направа на връзки по проект Воден цикъл ще бъде прекъснато водоподаването  на живущите в кв. "Възрожденци" в района между ул. „Стефан Стамболов“, бул. „Христо Ботев“, въжен мост и р. Арда и блоковете и новопостроените кооперациите, свързани към ниска зона Възрожденци, в района между  ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Никола Иванов“, бул. „Христо Ботев“ и р. Арда

От "ВиК"-Кърджали умоляват абонатите си от засегнатите райони да се запасят с необходимите им количества вода и се извиняват за причинените неудобства.

По публикацията работи: Станислава Георгиева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

ГЕРБ няма да подкрепи нито втори, нито трети мандат за кабинет

ГЕРБ няма да подкрепим втори мандат при никакви условия, решението на партията остава непроменено и по отношение на третия мандат.  Това се казва в позиция на политическата сила, разпространена от пресцентъра на формацията. Намираме, че различията и противопоставянето между парламентарните групи в 50-ото Народно събрание не създават необходимата база..

публикувано на 09.07.24 в 14:00

Кмет и областен управител ще бъдат заедно в услуга на хората

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн и областният управител Ресми Мурад проведоха днес среща в общината по покана на кмета.  Ерол Мюмюн пожела успешна работа на поста на областния управител, да работи в услуга на хората и общините в областта и да представлява държавата по най-достойния начин. Той изрази надежда, че местна и държавна власт..

публикувано на 09.07.24 в 13:53

Няма пострадали при пожара в бившия селскостопански техникум в Кърджали (галерия)

Досъдебно производство за палеж е образувано в РУ-Кърджали след пожар късно снощи в бившия селскостопански техникум в Кърджали. От полицията съобщиха, че огънят е пламнал около 22 часа. Няма пострадали и засегнати съседни обекти. На място са били изпратени 20 пожарникари с четири противопожарни и три леки щабни автомобила от РСПБЗН в..

публикувано на 09.07.24 в 10:20

Жълт код за горещо време в цялата страна

Жълт код за горещо време в цялата страна издаде за днес Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Това се съобщава в картата с предупредителните кодове за опасните метеорологични явления, публикувана в сайта на НИМХ. Днес отново ще е слънчево и горещо. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са..

публикувано на 09.07.24 в 10:08

Пожарът край Пепелище е овладян

Кметът на село Пепелище Шенол Ахмед, каза, че пожарът се е разсптространил на територия близо 30 декара.  Пожар бушува снощи близо до село Пепелище край Кърджали. Огнените езици бяха близо до газопровода и завод за производство на каучукови изделия. На около 300 метра са последните къщи на селото. За това съобщиха слушатели на Радио Кърджали, след..

публикувано на 09.07.24 в 09:53

Дървата за огрев поскъпнаха двойно

Двойно са поскъпнали дървата за огрев за период от осем години. Това сочи сравнителен анализ на Изпълнителната агенция по горите, публикуван на сайта на институцията.  Изпълнителна агенция по горите (ИАГ) направи сравнителен анализ на средните цени (без ДДС) при продажба от „временен склад“, за 1 куб. м.  „обезличена“ дървесина, добита от държавни..

публикувано на 09.07.24 в 09:32

Депутатите от ПГ на ДПС на среща в НС за втория мандат

Депутатите от парламентарната група на Движението за права и свободи се събират днес в сградата на Народното събрание във връзка с втория  проучвателен мандат за съставяне на правителство. За заседанието на парламентарната група бе съобщено вчера от председателя ѝ Делян Пеевски, който свика Председателски съвет на Движението. "С колегите говорихме..

публикувано на 09.07.24 в 07:56