Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михаела Филева - на ръка разстояние от феновете си в Смолян и Кърджали

„Опасно близо“ до своите почитатели ще се доближи поп певицата Михаела Филева на 11 октомври в Смолян (Военен клуб) и 12 октомври в Кърджали (Дом на културата), където ще изнесе последните два концерта от националното си турне. Харизматичната изпълнителка ще представи любимите на всички „Латино сеньорита“, „Бойкот“, „По-добра от мен“, „Нова страница“, „Без етикети“, „Приливи и отливи“, „100 на 100“ и др.

По традиция след всеки концерт от турнето си Михаела отделя часове, за да се срещне с почитателите си, да се снима и да си поговори с тях. Макар и представител на младото поколение артисти, тя знае как да прави истинско концертно шоу и да оставя в зрителите незабравими впечатления и желание за нови срещи. Репертоарът й включва популярни и любими песни, а професионалният начин, с който го представя заедно с Васил Крумов – китари, Краси Тодоров – клавишни, Александър Обретенов -бас китари и Васил Вутев – барабани, впечатлява публиката от всички поколения.

Организаторите на събитието „Монте Мюзик“ споделят, че то ще се превърне една прекрасна вечер за цялото семейство. Мисия на компанията е да възпитава добрия музикален вкус сред децата и тийнейджърите, и да ги предизвика да опитат какво е това концертно преживяване. Докосването до музиката на живо е чувство, което кара малки и големи да се чувстват щастливи и удовлетворени. Билети за концертите на Михаела Филева в Кърджали и Смолян са налични в мрежата на Eventim и билетните каси в градовете.


По публикацията работи: Божидар Чолаков


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Парламентът одобри актуализацията на бюджета

Народното събрание одобри окончателно актуализацията на държавния бюджет, с която общините ще получат допълнителни суми за свои проекти.  Спор предизвика искането на депутатите от „Възраждане“, БСП и изключените от ДПС да бъде разгледано и незабавно изплащане на втори транш към земеделските производители, засегнати от украинския внос. Предложението..

публикувано на 31.07.24 в 14:19

Съдът в Кърджали остави в ареста 43-годишен, насилвал дъщеря си

По искане на Районна прокуратура-Кърджали съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 43-годишен мъж с инициали С.Л., съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура в Пловдив. Той е привлечен като обвиняем за това, че в периода от 19 юни до 1 юли 2024 г., в условията на продължавано престъпление, в Кърджали, не изпълнил съдебна..

публикувано на 31.07.24 в 13:57

Президентът: Не се меся във вътрешните работи на нито една политическа партия

По повод днешните твърдения на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски, че Румен Радев разцепва движението, държавният глава заяви, че не се меси във вътрешните работи на нито една политическа партия. По повод обвиненията на Пеевски, че заедно с ПП-ДБ организира сваляне на председателя на парламента Рая Назарян, Радев заяви, че не може да коментира..

публикувано на 31.07.24 в 13:23

До края на седмицата МРРБ подписва 70 споразумения за общински проекти

Министерство на регионалното развитие и благоустройството продължава подписването на споразумения с общини по Инвестиционната програма за общински проекти. Днес и утре ще бъдат подписани 70 споразумения с общини, включително и за изпълнение на ВиК проекти, съобщават от ведомството.  От там напомнят, че до 1 септември всички общини могат да..

публикувано на 31.07.24 в 13:17

Ресми Мурад: ДПС-Кърджали е за единство и стабилност в партията

Областната структура на ДПС твърдо застава зад почетния председател и единството на партията и за това партията да има принос в стабилизирането на България. Това обяви в ефира на Радио Кърджали областният лидер на Движението Ресми Мурад: "Това е безспорно, защото всички структури в област Кърджали - общински имам предвид, изразиха своята..

публикувано на 31.07.24 в 11:43

Очаква ни отново горещ летен ден

Отново горещ ще бъде и последният ден на юли с температури около 33-34 градуса за Кърджали и Хасково и 27-28 за Смолян, прогнозират синоптиците от НИМХ. Около 9.30 сутринта температурата в Кърджали беше 23 градуса, а в Хасково - 24.  Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури..

публикувано на 31.07.24 в 10:14
снимката е илюстративна

Търси се собственикът на изгубени пари

Изгубени пари, чийто собственик не е установен, са били предадени в Областната дирекция на МВР в Кърджали, съобщиха оттам.  Две жени намерили разпилени банкноти на ул. „Сан Стефано“ в Кърджали на 27 юли. Парите ще бъдат предадени на собственика, след като съобщи сумата, която е изгубил, и направи описание на номинала на банкнотите, уточняват от МВР.

публикувано на 31.07.24 в 09:39