Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа затвори платното на АМ "Марица" в посока Турция край Харманли

Затворена магистрала. Снимката е тематична
Снимка: БГНЕС

Катстрафа между лек автомобил и камион е затворило движението по АМ "Марица" край Харманли в платното към границата с Турция, съобщи haskovo.info.

Временно е ограничено движението по магистрала „Марица“ край Харманли. 

Инцидентът в посока Свиленград е между пътен възел Симеоновград и пътен възел Тополовград.

От "Пътна полиция" потвърждават, че лек автомобил се е ударил в камион заради гъста мъгла в района. При инцидента е пострадала жена.

В този район често има гъста мъгла. 

По тази причина там от години стават верижни катастрофи с десетки тирове.

Заради инцидента от тази сутрин автомобилите в посока Свиленград се отклоняват от пътен възел Симеоновград през град Харманли до пътен възел Тополовград.


По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Министерски съвет: Опитите да се внушава пристрастност на служебното правителство са несъстоятелни

Във връзка с медийни запитвания относно назначените областни управители в рамките на вчерашното правителствено заседание напомняме, че съгласно чл. 143 ал. 2 от Конституцията на Република България областните управители се назначават от Министерския съвет.   Това посочват от Правителствената информационна служба във връзка с медийни публикации, в..

публикувано на 25.07.24 в 16:29

Кметът на Златоград предлага създаване на фонд в подкрепа на децата в риск

Кметът на Златоград Мирослав Янчев е представил пред Общинския съвет предложение за създаване на общински фонд в подкрепа на децата в риск, съобщи пред БТА Мирослав Янчев.   Според него подобен фонд може да окаже навременна финансова помощ за деца, нуждаещи се спешно от операции и лечение.  В Златоград е организирана през лятото благотворителна..

публикувано на 25.07.24 в 16:06

Никола Чанев: Връщам се към обичайните си задължения

Никола Чанев пое за трети път доскорошните си функции от Ресми Мурад, който заемаше длъжността областен управител през последния месец. Двамата обсъдиха актуалната политическа ситуация в страната и си пожелаха институционална стабилност и по-малко турбуленции на кормилото на държавата. Никола Чанев: „Връщам се към обичайните си..

публикувано на 25.07.24 в 14:52

Милко Багдасаров: ДПС - Пеевски е наредило Ресми Мурад да е областен управител, после връща назначението

Ситуацията в ДПС е много сложна. Считам, че на местно равнище Областният съвет на на ДПС е излязъл с вярно решение, защото в много голяма степен партията е на Ахмед Доган. Друг  е въпросът как ще се развият междуличностните им проблеми, защото вече става въпрос за междуличностни проблеми в ДПС. Това коментира в ефира на Радио Кърджали Милко Багдасаров,..

публикувано на 25.07.24 в 14:34

"Момчилград винаги в сърцето ми" продължава с тенис турнир и културна програма

Четвърти ден в Момчилград продължава международната среща "Момчилград винаги в сърцето ми". В спортната зала Родопи се провежда турнир по традиционния за родопския град спорт - тенис на маса. От 18 часа ще се проведе вечер, посветена на децата на Момчилград. Неин организатор е пътуващ фестивал "Лятно театро". Най-малките момчилградчани ще могат да се..

публикувано на 25.07.24 в 14:21

Обвиниха Главчев заради отстраняването на областните управители на Кърджали и Смолян

Депутатите от ДПС, приближени до почетния председател на партията Ахмед Доган, обвиниха служебния премиер Димитър Главчев в зависимости заради отстраняването на областните управители на Кърджали и Смолян, които бяха назначени на постовете в края на юни. На брифинг в Народното събрание депутатът Тимур Халилов заяви, че Главчев е проявил явни признаци на..

публикувано на 25.07.24 в 12:13

Хотелиери и ресторантьори от Кърджали в стачна готовност

Хотелиери и ресторантьори се готвят за стачни действия заради ръста на цените на тока за бизнеса през последния месец. От Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация вече алармираха в писмо до министъра на туризма. Кадир Мустафов, председател на местната структура на Българската асоциация на заведенията в Кърджали: „Цените..

публикувано на 25.07.24 в 11:02